El Blanes obté un triomf vital al camp del Sants (0-1)

L'informació ha estat extreta de avui.cat

El Blanes s'endú els tres punts del camp del Sants i s'acosta a la permanència
El resultat deixa els blanencs a dos punts dels barcelonins, que marquen la salvació

El Blanes continua segon per la cua -molt per sobre d'un més que despenjat Poble Sec-, però amb la victòria vital d'ahir al camp del Sants (0-1) s'ha apropat una mica més a la possibilitat d'aconseguir la permanència. Els barcelonins, amb 38 punts, són els que marquen la salvació, per sobre dels blanencs, que ara en tenen 36.
Els selvatans van vèncer de manera merescuda. Des del principi, van ser els que van crear més ocasions, tot i que al descans s'hi va arribar sense gols. Després de la represa, la dinàmica no va canviar, i tot i que el Blanes va quedar amb deu homes quan restava un quart d'hora per arribar al final -els blanencs van protestar per moltes de les decisions arbitrals-, els de Xavi Lozano van aprofitar el gol de Moha en el minut 71.
Hi ha encara sis punts en joc: el Blanes ha de rebre el Tortosa i visitar la Gimnàstica Iberiana; el Sants juga a casa la setmana que ve contra el Tàrrega, que es juga l'ascens, i tanca el curs al camp del Tortosa. L'empat a punts beneficiaria els de Xavi Lozano, ja que han vençut el Sants en els dos partits jugats.