Prèvia Sants - CF Olesa: La Bàscula espera un Olesa amb confiança

L'informació ha estat extreta de cfolesa.com

Prèvia Sants - CF Olesa: La Bàscula espera un Olesa amb confiança

Sants VS olesa

El CF Olesa s'enfronta al Sants en una jornada que pot ser decisiva per acabar de certificar el que ja va mig aconseguir el cap de setmana passat. A les 12 del migdia de diumenge els de Jose Antonio Montes podrien aconseguir la permanència matemàtica si aconseguissin la victòria i el Blanes no passés de l'empat en el seu partit a casa davant l'Igualada. Els olesans venen de guanyar al propi Blanes per 5 gols a 1 i volen aprofitar aquesta bonança per acabar la temporada amb un bon regust de boca, encadenant victòria i fent gaudir a l'afició.
Un Sants que va endur-se la victòria en la seva visita al Municipal de les Planes en el partit corresponent a la 15ª jornada de lliga. En aquell partit l'Olesa va avançar-se en el marcador al minut 1 gràcies a un gol de Peke, però abans de finalitzar la primera part els visitants van empatar i en el primer minut de la represa, van fer l'1 a 2 definitiu.
El tècnic olesà no podrà comptar amb els lesionats Rocamora i Pedro, ni tampoc amb el juvenil Pau Ramírez que està sancionat. En canvi recupera a Uri després d'haver complert un partit de sanció. També entrarà a la convocatòria la nova incorporació de l'entitat. El brasiler Daniel Baroni, jugador del CF Olesa la temporada 2007/2008 a la Regional Preferent, tornarà a vestir la samarreta olesana aquesta tram final de lliga.  Els barcelonins, per la seva banda, tenen a tres jugadors sancionats. Baixes sensibles per afrontar el partit d'aquest diumenge.

Comentaris

Entrades populars