REPETICIÓ D'EMPAT

L'informació ha estat extreta de ceeuropa.cat

REPETICIÓ D'EMPAT

Mateix desenllaç en el segon amistós
 
D'igual forma que fa vuit dies contra el San Lorenzo, el segon amistós de pretemporada de l'Europa va finalitzar amb taules al marcador i pel mateix resultat: empat a un gol. La visita del conjunt escapulat a la Zona Franca va tenir també el mateix autor del gol i de la mateixa forma: el capità Àlex Delmàs des del punt de penal.


La preparació de l'Europa pel campionat de lliga va seguir ahir el seu curs a La Bàscula contra el Sants en el que tot just era el segon amistós d'estiu del conjunt gracienc. Com si fos una repetició de pel·lícula, els europeistes van empatar a domicili, des del punt de penal, per obra d'Àlex Delmàs i després d'avançar-se el seu rival al marcador. Exactament com en el primer amistós.

Primera part: Un xut a la creueta, matinera i única ocasió

Només començar l'encontre l'Europa va gaudir d'una oportunitat de foradar la xarxa de la porteria defensada per Carulla, exporter del conjunt gracienc. Guzman va rebre una pilota a l'àrea gran, al segon pal, però el seu xut forçat va picar a la creueta de la porteria i va marxar fora. Va ser l'únic xut amb intenció del conjunt de Pedro Dólera en tot el primer temps. Al minut 13 va tenir lloc la nota negativa de la tarda amb la lesió d'Èric Blasco, fruit d'una entrada del central Rangel que, tot i ser involuntària, va finalitzar amb el turmell del jove jugador gracienc inflat. Sembla ser que la lesió no va ser greu però impedirà Blasco jugar el partit d'avui diumenge a la tarda contra el Martinenc a la Copa Catalunya.

Al minut 20, el migcampista santsenc Xavi Pascual va xutar amb la punta de la bota una falta directa que va agafar efecte tancat a mig vol i va sorprendre el porter europeista Eloi, qui malgrat tocar la pilota amb els punys va veure com aquesta va acabar al fons de la xarxa. Passada la mitja hora, unes clares mans dins l'àrea del Sants van suposar penal a favor de l'Europa. Delmàs va xutar la pena màxima i va inventar, involuntàriament, un 'nou estil Panenka'. Al moment de xutar el capità va relliscar però la pilota va fer igualment un efecte de globus que va entrar pel mig de la porteria i va enganyar Carulla.

Segona part: poc bagatge ofensiu

El segon temps va deparar els clàssics canvis de pretemporada (tots dos equips van acabar perfilant gairebé dos onzes diferents). L'Europa va tornar a tenir la primera ocasió, en aquest cas a botes de Rovira. L'extrem gracienc va baixar un 'meló' dels núvols i sol a l'àrea gran es va precipitar en la rematada, alta per sobre el travesser. El mateix Rovira va ser l'autor de l'únic xut entre pals del segon temps per part dels graciencs, directe al mig del marc santsenc i fàcil pel porter.
Per la seva banda, el conjunt local, que entrena Julià Garcia, va tenir l'opció més clara d'endur-se la victòria en un contraatac al minut 83. Edu es va plantar sol davant Rafa Leva però a l'hora de la veritat va fallar en l'impacte a la pilota i va desperdiciar una clara ocasió. Res va moure el marcador i l'empat a un gol va acabar presidint el marcador manual de La Bàscula.

Comentaris

Entrades populars