U.E. Sants - C.F. Montañesa

El partit
U.E. Sants 1
C.F. Montañesa 1
Complex esportiu La bàscula (13/08/2011 19:00)
Amistós
El partit va começar amb el domini del Sants durant els primers vint minuts en els que la Muntañesa practicament no va fer res, pero després d'un malentés en la defensa, la Montañesa va muntar un contracop que va acabar amb el primer gol del partit. A partir d'aquest moment la Muntañesa es va fer amb el control del joc.
La segona part el Sants va tornar a agafar el domini del partit tot i que no creaba gaire perill, fins que en el minut setenta en un altre badada defensiva, pero aquest cop de la Muntañesa, Cano va aconseguir un just empat. A partir d'aqui el partit no va tindre molta mes historia tret d'alguna picavaralla entre els jugadors.
Titulars
U.E. Sants: Carles Carulla, Escudero, Guim,
Esteban, Fran, Xavi Pascual, Peque, Edu Soler, Cano, Didac, Raúl Fernández. //Fabregat, Carlos, Javi López, Rangel, Sergio, Castillo, Gerard, Heras, Álex Burch, Edu, Juste.

C.F. Badalona: Èdgar, Ferran, Raúl
Barriendos, Albert Comas, Morata, Èdgar González, Fran Rubio, Edu Sanjosé, Alberto Paramos, Fran, Miguel Rubio. //Marc Ramírez, Borges, Rubén, Villegas, Albert, David Ceballos, Padilla.
Col.legiats
Molina Fernández.

T.G.:..
T.V.:..
Incidencies

Min. 10: 0-1 Gol de Fran Malfitani.
Min. 70: 1-1 Gol de Cano.

Videos (mes videos)

Comentaris

Entrades populars