C.F. Reddis 1 – 1 U.E. Sants

L'informació ha estat extreta de el3.cat

C.F. Reddis 1 - 1 U.E. Sants

Partit complicat el que va tenir el Sants el dissabte a la tarda amb el que és l'equip filial del Reus Deportiu. Un equip molt jove, que va intentar recuperar-se a casa del primer partit de la temporada davant la Gimnàstica Iberiana a on va perdre.

Diumenge, 18 de setembre de 2011 - 02:50h

Partit complicat el que va tenir el Sants el dissabte a la tarda amb el que és l’equip filial del Reus Deportiu. Un equip molt jove, que va intentar recuperar-se a casa del primer partit de la temporada davant la Gimnàstica Iberiana a on va perdre. Una pressió molt forta i un joc molt directe a vegades amb pilotes aèries, van fer que dificultessin molt el joc del conjunt ahir negre-i-verd (exercint segona indumentària).
Primera meitat de domini local, a on disposaren de les millors ocasions per intentar obrir el marcador, com en una falta rigorosa senyalada a sobre de la mitja lluna de l’àrea gran i que Carulla va intervenir enviant a còrner per sobre del travesser. Al conjunt visitant, li costarà molt entrar en el partit i no va ser fins al final dels primers 45 minuts a on ho intentarien mitjançant alguna jugada aïllada.
A la segona meitat, vam apreciar una repressa molt més ajustada de forces, a on el partit s’aniria trencant a mesura que anessin passant els minuts.
De sobte, i del no res, al minut 62, Carlos Cano lluita una pilota llarga que semblava de domini del porter rival i amb molta fe, aconsegueix obrir el marcador, amb un Sants que potser no estava fent un joc brillant, però sí de molt esforç i efectiu.
Els locals no els hi quedava una altre que incrementar el seu joc directe penjant en aquest cas pilotes a prop de l’àrea, i aquí és a on el Sants va començar a patir més de compte. I en un quart d’hora pràcticament, Blas després d’una centrada de Prades per la banda esquerra, aconseguiria l’empat després de que toqués la pilota Carulla però el travesser introduís el refús cap a dintre de la porteria.
El tram final de partit, moltes anades i vingudes degudes a un partit trencat sobretot en la zona de migcamp, a on es va notar que encara som a la 2ª jornada de Lliga i el sobreesforç sempre es deixa entreveure. En conclusió, bon punt l’aconseguit doncs si fem balanç de les estadístiques durant el primer desplaçament de l’entitat blanc-i-verda.
Proper partit davant un altre benvingut a la categoria, la U.E. Valls.

Comentaris

Entrades populars