El Reddis empata en el seu debut a casa davant el Sants

L'informació ha estat extreta de reusdigital.cat

Primer gol i primer punt a Primera Catalana

El CF Reddis va empatar a un gol en el seu debut a casa a la Primera Catalana, davant el Sants. Els homes de Toni Oruj van exhibir un joc molt superior als visitants i van crear nombroses ocasions de gol, però no van poder superar a uns barclonins que han tornat a visitar el camp de Mas Tallapedra després de trenta-nou anys, també un 17 de setembre.
reusdigital.cat reddis
El CF Reddis va empatar davant el Sants
Edel Martínez
Des de bon principi els homes de Toni Oruj es van imposar als seus rivals, amb clares i perilloses ocasions de gol, especialment una pilota al travesser de Victor Ortiz i una arribada de Marc Guzman. Tot i el domini, al descans el marcador no s'havia mogut. El segon període va començar amb la mateixa tònica. El Reddis s'hauria pogut avançat amb una gran jugada de Blas, però els defenses barcelonins van treure la pilota sota els pals.
Però el que són les coses, en la primera aproximació clara del Sants, Cano va situar el 0 a 1, en una jugada on el portar reddisenc no va estar gaire afortunar. Els blanc-i-blaus van acusar durant uns minuts aquest cop, però de mica en mica es van tornar a fer amb el control del partit. Així, Blas va empatar al minut 75 amb una rematada de cap, després d'aprofiar una molt bona centrada des de l'esquerra.
Durant els últims minuts, els locals ho van intentar i, fins i tot, Vieri, que havia entrat pocs minuts abans, podria haver donat la victòria amb una gran ocasió. El proper diumenge al migdia el Reddis jugarà al camp de Torreforta, en un derbi on els reusencs intentaran sumar la primera victòria davant un rival a priori més fort.