El Santfeliuenc dóna per tancada la plantilla i ja pensa en el Sants (diumenge a les 17:30 hores)

L'informació ha estat extreta de santfeliuencfc.blogspot.com

S'han acabat les proves. El Santfeliuenc Futbol Club ja té posada la mirada en el partit del proper diumenge al camp del Sants que servirà per inaugurar la temporada i la tercera aventura del nostre equip a Primera Divisió Catalana.
La llista definitva del Santfe 2011-2012 facilitada per Andrés González és la següent:
Porters: Carlos i Víctor Ceprián (El Prat, Lliga Nacional juvenil).
Defenses: Dani Sánchez, Chiri (sense equip des de fa dues temporades quan va jugar al Santboià), Aleix Álvarez, Hinojo, Carlos Sola (Terrassa FC, Lliga Nacional juvenil) Joserra, Pere (Marianao Poblet), Arcos i Toni Quiles (Gavà CF).
Migcampistes: Dani Maldonado, Edgar, Pol Bas, De Sande (Sant Ildefons), Javi Honorato (El Prat, Lliga Nacional juvenil), Triguero (Marianao Poblet) i Gabri (DAMM, Divisió d'Honor juvenil).
Davanters: Rubén Quiles, Iván Fuentes, Iván Peralta (Vista Alegre) i Robert (Hospitalet, Divisió d'Honor juvenil).
22 futbolistes carregats d'il·lusió i amb el convenciment que portaran amb molta dignitat la samarreta blanc-i-blava pels millors escenaris del futbol català. Ara et toca a tu, afició de Sant Feliu, respondre a una cita ben especial.

Sants - Santfeliuenc, aquest diumenge a les 17:30 hores al camp del carrer Energia (antic camp de la SEAT)
El Santfeliuenc jugarà aquest diumenge de Diada a les 17:30 hores al camp del carrer Energia, número 25. És la nova instal·lació escollida per l'històric equip barceloní, etèrnament nòmada, que mira de trobar una seu fixa des que va abandonar de manera obligada el camp de Magòria.

Comentaris

Entrades populars