La UE SANTS empata amb el Reddis 1-1 a l'estrena com a visitant

L'informació ha estat extreta de elwebdesants.com

El Sants no ha pogut guanyar en el que era el segon partit del grup dos de la primera catalana.

Peque davant l'entrada de Pau de Haro

Cronica: Víctor Palacios | Foto: Reus24

Els de Julià Garcia no van poder repetir ahir victòria, com ja va succeïr en la primera jornada davant el Santfeliuenc, però si que va repetir golejador al camp del Reddis, al Mas Tallapedra.
El gol de la U.E va trigar gairebé com en el primer partit, en el minut 61' de partit, quan Carlos Cano marca un altre gol que animava a tota la afició del Sants i posava les coses més fàcils per als de Julià Garcia. Tot i el domini en el marcador pels de Sants, va arribar Blas A. Segarra un quart d'hora després (76') i va anotar un valiós empat, el definitiu 1-1 al camp Mas Tallapedra.

Així doncs, la U.E Sants continua sense perdre a la lliga amb una victòria i un empat en el primer
i segon partit de la competició, respectivament. El proper partit es jugarà a casa, al Camp de l'Energia el dia 25 de Setembre davant el Valls U.E.