U.E. Sants 4
C.F. Mollet U.E. 1
Camp de L'Energia (28/08/2011 19:00)
Amistós (Festa major)
En aquest segon partit al camp de L'Energia el Sant va donar la bona imatge que a tots ens agradaria veure durant la temporada. Ja no per el resultat, sino per la força i intensitat que van fer servir durant tot el partit.
El Mollet va sortir amb força, pero poc encert, pero en unes de les primeres jugades santsenques l'arbit va donar com a gol un xut que s'havia d'estar molt a prop per veure'l entrar. El gol va fer que el Mollet busqués l'empat, i a la sortida d'un corner els hi van pitar un penal a favor, que un gran Carulla va aturar. A partir d'aquest moment el Sants va agafar el control del partit, creant oportunitats que van posar el 2-0 al marcador. Quan el partit estaba controlat va arribar la jugada desgraciada/cómica del partit, on en una jugada intranscendent, Carulla va voler treure ràpid amb la mà com en ell es habitaul, s'ho va repensar i se li va escapar la pilota. Un davanter del Mollet que encara no habia recuperat la seva posició a la defensa, va veure com la pilota li queia els peus. Amb el 2 a 1 la dinàmica no va canviar i el Sants va fer el tercer avans del descans. La segona part va continuar amb el domini del Sants tot i que el Mollet aprofitava be la contra, molts canvis, i un darrer gol per posar el 4 a 1 definitiu.