U.E. Sants 2
U.E. Valls 1
Camp de L'Energia (25/09/2011 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 3)
El partit va començar amb tots els jugadors del Sants amb una samarreta per donar anims al lesionat Alex Burch. Partit molt tàctic i mes cómode pel Sants del que reflexa el resultat. Els blanquiverds van dominar sempre el temps del partit, aixó si, sense crear gaires ocuasions de gols. El Valls controlaba la pilota en el seu camp o en zones on el perill era minim i gairabé sense arribar a porteria. El primer gol va arribar en una segona jugada a la sortida d'un corner, on Fran va aprofitar l'oportunitat entrant desde la segona linea. El partit va continuar sense gaires incidencies fins que a la segona part, en un altre corner, un altre segona jugada Edu Soler feia el 2 a 0. El partit estaba controlat, fins que a falta de menys de 15 minuts, l'arbit va assenyalar penal dins de l'area blanquivera, que va ser el 2 a 1. Els pocs minuts que quedaven el Valls va intentar aconseguir via resultar el punt que no habia merescut per joc però i tot amb els nervis logics de poder perdre dos punts en una jugada aillada, els Sant va controlar el partit fins al final.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat, Fran, Alberto, Rangel, Gala, Peque, Edu Soler, Cano, Allaume, Raul Hernández.

U.E. Valls: Saperas, Andreu, Omar, Guerrero, Jusi, Ike, Munta, Oscar, Joseba, Gerard, Loro.