Derrota de la U.E. Sants per 0-1 davant d'un club que la temporada passada va jugar a la Tercera Divisió Nacional com és l'Ascó

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Derrota de la U.E. Sants per 0-1 davant d’un club que la temporada passada va jugar a la Tercera Divisió Nacional com és l’Ascó.

Partit a on el conjunt blanc-i-verd no es trobarà còmode generalment en tot el transcurs del partit. Un equip visitant molt endreçat i amb els moviments defensius i de pressió molt ben apresos i estudiats per tal d’aconseguir neutralitzar al segon classificat de la Lliga.

A la primera meitat, el conjunt de Julià Garcia li costarà sortir amb la pilota controlada i elaborada des del darrera. La pressió i el marcatge visitant de manera sòlida i consistent sobre els 2 pivots santsencs ha estat una de les claus en aquest partit i obligarà a que fossin els defensors qui intentessin connectar amb els atacants, moltes vegades sense èxit.

Durant la segona meitat, un inici molt similar al ritme de la primera. El Sants començaria a estirar-se moment en el que l’Ascó mossegaria fent mal amb un gol en una gran jugada de contraatac per banda esquerra al minut 55.
Fet que faria que durant algunes estones l’equip visitant enrederís línees, sobretot mitjançant el pas dels minuts. Fet que el Sants aprofitarà i començarà a posar una mica més de setge a la porteria de Felip Ortiz. L’ex del F.C. Ascó, seria providencial al salvar al seu equip de l’empat en una doble ocasió: primer en una rematada de cap per part de Javi López (que serà reclamada com possible gol per haver estat salvada sobre la mateixa línea de gol), i segon en el posterior intent de Texe per introduir la esfèrica a dins de la porteria.
Arran d’aquesta acció, el conjunt de Sants serà més cor que cap, i podrà aconseguir que el 3 punts marxessin cap a les terres de l’Ebre.

Proper desplaçament i rival a Rubí contra l’Olímpic Can Fatjó.