Valuós empat a Sants

L'informació ha estat extreta de segre.com

L'EFAC va aconseguir salvar un punt gràcies al gol de Montalbán al minut 89

L'EFAC Almacelles es va emportar un meritori punt del Camp de l'Energia davant del Sants, un dels equips més forts de la categoria (1-1).
El partit va estar marcat per la intensa lluita al mig del camp, fet que va provocar que no hi hagués gaires ocasions. Els locals es van avançar a l'inici del segon temps, però quan semblava que el partit s'acabaria amb el triomf dels barcelonins, Montalbán va aprofitar una pilota llarga per empatar el matx i rescatar un punt per a un Almacelles que va demostrar casta i un punt d'honor dignes d'admirar.
El partit va començar amb dos equips que van anar a guanyar des del principi, però que alhora es respectaven mútuament, fet que va propiciar que no hi hagués cap concessió en defensa. La lluita al mig del camp per aconseguir el domini de la pilota va ser de vital importància.
Amb el resultat inicial de 0-0 es va arribar al final dels primers 45 minuts. Després del descans, els locals van sortir més concentrats i fruit d'això va arribar el gol del Sants al minut 47. Pascual va servir un córner al segon pal, on Quim va saltar més que ningú i va rematar de cap per deixar la pilota als peus de Gala, que sense oposició va enviar-la al fons de la xarxa de la porteria visitant.
El gol del Sants va deixar tocat l'EFAC i els locals van intentar aprofitar l'ocasió per sentenciar el partit. No obstant, no van poder materialitzar cap de les ocasions que van tindre. Jesús Alcalde va decidir renunciar a un home a la zona ampla del terreny de joc i va augmentar el seu poder ofensiu amb un tercer davanter, cosa que va provocar que els visitants utilitzessin un estil de joc més directe per buscar el gol de l'empat.
Per la seua part, els locals es mostraven molt segurs en defensa, controlant els homes alts de l'Almacelles i tallant de forma eficaç les possibles segones jugades.
Però quan semblava que el partit s'acabaria amb la victòria per la mínima del Sants, va arribar l'anhelat gol de l'empat per part de l'EFAC Almacelles.
Una pilota penjada des de la seua àrea per Joel va ser pentinada per Rey, que va guanyar en el salt el defensor. La pilota va caure als peus de Montalbán, que es va desfer per velocitat del seu marcador i va encarar el porter local Carulla, a qui va superar amb un xut ajustat. Després del gol, ja no hi va haver temps per a res més i al final els dos equips van firmar les taules i es van repartir els punts.
Amb aquest resultat, l'EFAC Almacelles allarga una jornada més la bona ratxa de resultats i se situa al novè lloc de la taula classificatòria, amb 14 punts, després de sumar quatre victòries, quatre derrotes i dos empats.