Els Sants empata a 2 contra el Vista Alegre en el temps afegit

L'informació ha estat extreta de el3.cat

Empat aconseguit en el temps de descompte, que com a mínim recompensa els esforços realitzats durant el partit, sobretot durant la segona meitat.
Un Sants que aniria de menys a més, i on veurà que serà l’equip local qui disposarà de les accions més perilloses durant els primers tres quarts d’hora.
En només quatre minuts (del 16 al minut 20) l’equip de Castelldefels xutarà tres cops amb perill a la porteria de Carulla sense obtenir el premi del gol per ben poc. A partir d’aquí, el conjunt de Julià Garcia sembla que reaccionarà tenint més domini i control del partit però a batzegades.
En un acció una mica extranya des del servei d’una falta, l’equip de Sants pujarà molt la línia defensiva cosa que deixarà molt d’espai per a que una pilota al segon pal la pugui recollir Brinquis, en posició dubtosa, per fer una assistència amb una rematada defectuosa que aprofitarà Jarabo per col•locar el 1-0 al minut 38. El bagatge ofensiu del Sants més aviat escàs, amb moltes arribades i centrades però generant només un xut de perill entre els tres pals.

A la segona, un altre caire es notava en l’ambient. Un Vista Alegre menys agressiu, més endarrerit buscant la contra, farà que el Sants ho aprofités per fer-se amo i senyor del partit. Les arribades i bones combinacions aniran en augment traduint-se amb la recompensa del gol de Javi López de cap a la sortida d’un córner. Aquest empat produït al minut 56, deixava tota una segona part oberta, on els blanc-i-verds veien possible la remontada i aconseguir els 3 punts. Però una jugada controvertida, on Javi López cau de sobte en un pugna amb Owono, aquest afaga la esquena a Quim en velocitat, i agafant una passada llarga establiria el 2-1 al minut 71 de partit.
Semblava que aquest gol, afectaria de ple a la moral i a les aspiracions visitant que venien de perdre 3 partits consecutius i on tots els fantasmes podien passar-se per davant, però no va ser així. Seran els fantasmes del dia de l’Igualada i de la Iberiana els que vindran al record, i després de 20 minuts d’esforç, una pentinada de cap de Teixeira (molt actiu durant el partit) serà rematada en planxa a gol per Michael aconseguint el gol meritori de l’empat (estrenant-se així com a golejador amb l’entitat de Sants).
Un punt que fa al Sants acabar amb 26 punts a la primera volta amb una nota més que acceptable. Proper partit que inicia la segona meitat del Campionat i per tant, els partits de tornada, a l’Estadi de Les Grasses davant el Santfeliuenc.

Una crònica de Marc Garcia

Comentaris

Entrades populars