Torna el futbol: Derbi barceloní contra el Sants

L'informació ha estat extreta de fcmartinenc.cat

El proper diumenge torna el futbol a la Primera Catalana i ho fa amb un d’aquells partits que cap aficionat del futbol modest es voldria perdre. El Sants rep al Martinenc al camp l'Energia (12 hores) en un derbi  d’històrics que no es conformen amb el bon paper que estan realitzant aquesta temporada.

Després de la ensopegada a casa contra la Gimnàstica Iberiana i una setmana sense futbol, el Martinenc es tornarà a vestir de curt amb l’objectiu d’aconseguir tres punts que l’acostin al tren capdavanter d’equips que lluiten per la part alta de la classificació.

Actualment posicionats en la sisena posición (31 punts), els de García Llamas  han aprofitat la jornada de descans per recuperar als jugadors ‘tocats’ i per preparar de la millor manera un derbi que a la primera volta va acabar amb victòria clara del Martinenc (3-1).

El rival no passa pel seu millor moment de la temporada, i tot i que encara es troba fora de les posicions de descens (12è, 26 punts),  ha encadenat una mala ratxa de 7 partits sense guanyar després d’un molt bon inici de campionat.

Aquesta estadística l’hauria d’aprofitar el Martinenc davant un rival necessitat de punts, sempre perillós i més en un derbi d’històrics.

Per això cal fer una crida a l’afició perquè s’acosti al camp de l'Energia a animar als vermells per tal de seguir mirant als primers classificats, i posar un bon coixi de punts respecte als equips de baix.

Som Martinenc!

Comentaris

Entrades populars