U.E. Sants 3
C.E. Olímpic Can Fatjó 0
Camp de L'Energia (06/05/2012 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 30)
El sants ha aconseguit una victòria molt important davant d'un dels equips amb els que podria competir per no baixar, ja que a falta de quatre partits tot esta molt ajustat i li queda jugar contra els quatre equips d'adalt.
La primera part ha estat un intercanvi de cops del qual el Sants semblava el guanyador però no es veia reflectit en el resultat. Fabregat ha fet un primer avís important amb un gran xut de falta que pica al pal, i no ha estat fins el minut 38 que en una jugada personal i de nou picant al pal aconseguia el 1 a 0.
En els cinc primers minuts de la segona part el Sants podria haver sentenciat. Primer Mario, sol davant del porter i tenint a Aillaume al seu costat ha enviat la pilota els núvols. Un parell de minuts mes tard, el mateix Mario sofreix dos penals en la mateixa jugada. El penal el xuta malament Frabregat a les mans del porter. El Can Fatjó ha començat a atacar en busca del empat, i el Sants no ha reaccionat fins el minut 65 amb l'entrada de Texeira. Llavors el Sants ha començat a recuperar pilotes al mig del camp i sortir al contraatac buscant a Texeira, tot i que no acabava de trobar la porteria. Finalment en el 76, en una d'aquestes recuperacions Fabregat es planta davant del porter, el supera per a dalt i es redimeix del penalty fallat fent el 2 a 0. El partit ha continuat igual amb el Can Fatjó en busca del gol, i en el 86 en un altre recuperació la pilota arriba a Peque que fa un grandíssim gol.
Ara mateix el Sants es setè i hauria d'aconseguir com a mínim set punts per estar tranquil, però ha de jugar amb el Júpiter (segon), Tàrrega (quart), Rapitenca (primer) i Vista Alegre (tercer)
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Cristian, Vergés, Alberto, Robert, Fran (Rangel 89'), Fabregat (Juste 78'), Edu Soler, Alliaume (Texeira 65'), Mario (Castillo 83'), Peque (David Fernánedez 89').

C.E. Olímpic Can Fatjó: Ramón, Kelian, Torres (Lolo 27'), Mario, Ruben del Barrio, Jonathan, Luís (Antoñito 71'), Fede, Raúl Pradas (Berna 48'),José Antonio (Diego 73'),Pujante (Rafa 58')