U.E. Sants Titulars: Chueca, Escudero, Rangel, Vergés, Martín, Fran, Fabregat, Edu Soler, Bejarano, Estiven, Peque.
U.E. Sants Suplents: Roger, Biel, Castillo, Mario, Didac, Quim, Aleix, Jordi, Gueri, Kevin, Teixe.
Cerdanyola Vallès F.C. Titulars: Uri, Albert, Iván Serrano, Guarch, Cuadras, Turu, Ramón, Lalo, Medallo, Jan, Virgili.
Cerdanyola Vallès F.C. Suplents: Suri, Coca, Alejandro, Keke, Pepe, Jorge, Alvaro, Peque, Fernando.

U.E. Sants Canvis:
Minut --: U.E. Sants Roger, Biel, Castillo, Mario, Didac, Quim, Aleix, Jordi, Gueri, Kevin, Teixe.
Minut --: Cerdanyola Vallès F.C. Suri, Coca, Alejandro, Keke, Pepe, Jorge, Alvaro, Peque, Fernando.
Comentari
Primer partit dels dos de la Festa major de Sants. Partit avorrit sobretot perquè tot es va decidir en quinze minuts. Minut 4, a la sortida d'un corner Virgili fa el primer gol pel Cerdanyola. Només treure de mig camp, atac blanc-i-verd i Fran fa l'empat. Treu del mig camp el Cerdanyola, el Sant acaba recuperant la pilota i acaba a corner. Es pica el corner i de nou Fran, al segon pal, controla i fa el 2 a 1. Els equips es prenen un petit respir, llavors el Sants recupera una pilota en l'àrea pròpia i combinant arriba a peus de Fabregat que després de fer un parell de retalls centra, la pilota surt rebotada, Bejarano la controla i fa el 3 a 1. Tot això en 13 minuts. Al final de la primera part el àrbitre deixava al Sants amb 10 jugadors, una groga per protestar i la segona per una falta mes que dubtosa. Això feia pensar que el partit s'animaria a la segona part, ja que des de el 3 a 1 el partit era força avorrit. Peró la segona part va continuar amb la mateixa tònica, excepte en el minut 55 quan una gran jugada individual de Fabregat va posar el definitiu 4 a 1.
Cronologia
Onze inicial: U.E. SantsChueca, Escudero, Rangel, Vergés, Martín, Fran, Fabregat, Edu Soler, Bejarano, Estiven, Peque.
Onze inicial: Cerdanyola Vallès F.C. Uri, Albert, Iván Serrano, Guarch, Cuadras, Turu, Ramón, Lalo, Medallo, Jan, Virgili.