U.E. de Sants 3 – C.E. Cervera 2 -Jorn. 8 Temp. 2012/2013

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Bona victòria la aconseguida pel conjunt de Julià Garcia després de la derrota la setmana anterior a Castelldefels.
Sens dubte era el millor que li podia passar a l’equip. Guanyar de manera convincent davant un equip perillós com el Cervera.
A prop dels 10 minuts de partit, després d’una bona jugada, Gery es quedarà sense espai per batre al porter rival, deixarà per Fabregat que xutant es toparà amb el porter, i finalment cedirà a Pipo Sola, que amb gairebé de retruc aconseguiria finalment acabar la jugada en gol.
Arran d’aquest gol, veurem un Sants confiat i còmode a sobre del terreny de joc, amb l’únic objectiu d’intentar aguantar l’escomesa d’un equip visitant que volia aconseguir l’empat just abans del descans, i així marxar amb una bona situació en el partit per la represa. Cosa que li permetrà inclús de disposar d’alguna arribada més que notòria, com un xut de Pipo Sola al minut 35 des de més a prop del punt de penal que marxarà per sobre del travesser per poc.
A la segona meitat, un Cervera que al no aconseguir el seu objectiu, sortiria a per totes aprofitant-se d’un Sants un xic relaxat. Això faria que al minut 53 i des del servei de la cantonada, els cerverins retallessin distàncies i empatessin el matx. Els visitants continuaran pressionant moltíssim, però el Sants aguantarà i reaccionarà arran de l’empat. En una jugada aïllada, la perseverança de Gery en la seva pressió als defensors donarà els seus fruits i interceptant una esfèrica, es desfarà del central, i superarà al porter amb un toc suau per sobre.
Un gol sense cap tipus de dubte motivador per tot l’equip que desplegarà el millor joc del partit a partir de llavors, aconseguint el 3-1 amb una gran jugada amb una combinació entre Gery i Fran que aquest últim acabaria retallant al porter per marcar a porteria buida.
Un gol que suposaria un punt d’inflexió sobretot certificat, quan a la jugada següent pràcticament seria expulsat un jugador de Cervera per una entrada a destemps sobre el mateix Fran.
Tot encarrilat fins al final del partit, fins que primer Vergés a sobre del temps reglamentari seria expulsat per doble amonestació i quan ja en temps de descompte, una jugada embolicada a dins de l’àrea santsenca, acabaria suposant penal i el 3-2 definitiu, per mans de Rangel al blocar un xut suposant-li només targeta groga.
La victòria d’avui situa al Sants 4rt a només 3 punts del líder. Per tant, la visita al camp del Viladecans (2on) serà el primer partit on realment podrem començar a calibrar quines són les possibles aspiracions d’aquest equip.