Minut 65: U.E. Sants 2-1 Geri
Minut 71: U.E. Sants 3-1 Fran
Minut 89: C.D. Cervera 3-2 Ángel
Comentari
Quarta i merescuda victòria del Sants en un fred i ventós matí. El Sants ha sortit molt decidit els primers deu minuts, ha creat un munt d'oportunitats i en una jugada una mica embolicada Pipo ha acabat ficant la pilota a la xarxa. A partir d'aquest moment, fins a la fi de la primera part, el Sants ha deixat el control al Cervera, el qual no ha generat gaire perill i el Sants aprofitava totes les oportunitats per sortir en perilloses contres.
L'inici de la segona part la cosa ha canviat i el Cervera dominava i creava perill. Així ha estat en els primers vint minuts, el que ha provocat que en el minut 53 a la sortida de un corner i mig de rebot han empatat el partit. Però tot ha tornat a canviar a partir del minut 65 on en una jugada sense perill per la defensa del Cervera han rebutjat malament la pilota i Geri ha aprofitat per fer un bonic gol aixecant la pilota per sobre el porter. A partir de llavors el Sants ha tornat a tindre la pilota fins al final del partit, i només sis minuts mes tard del 2 a 1, en una gran jugada de Fran ha fet el tercer. El domini s'ha fet encara mes evident quan dos minuts mes tard Figuerola s'ha auto-expulsat tontament al intentar agredir a Fran, en una falta que li era a favor del Cervera.
Peró al Sants li ha sobrat el temps afegit. Ja en el minut noranta, una falta al mig del camp ha suposat la segona groga a Vergés el qual es perdrà el proper partit. I en ja passant de l'hora a la sortida d'un corner en contra, un embolic dins de l'àrea i un xut del Cervera a porteria el para Rangel amb el braç. Penalty que Ángel ha transformat en el 3 a 2 i just després l'arbitre a xiulat el final.

Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Chueca, Escu, , Rangel, Pier, Vergés, Castillo, Fabregat, Fran, Geri, Pipo, Peque.
Onze inicial: C.D. Cervera Borja, Porredón, Robinat, Ángel, Amorós, Gallardo, Hortal, C. Martinez, Allue, Juclá, Figuerola.