Sorteig del Torneig d’Històrics: Badalona, Manlleu i Sants obren foc

L'informació ha estat extreta de torneighistorics.cat

La XXVIII edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català, que es disputarà al Municipal del Guinardó del 5 al 10 d’agost,  ha estat presentada avui a les instal·lacions del FC Martinenc, amb un gran èxit d’afluència de públic. Després d’explicar les novetats del torneig més representatiu del futbol català, s’ha procedit a la realització del sorteig: Badalona, Manlleu i Sants jugaran el primer dia en busca d’un lloc a les semifinals.

El segon grup l’han format la UE Llagostera, que debuta al torneig, la UE Cornellà, i el CD Masnou, equip que podria militar l’any vinent a Tercera Divisió si l’Olot aconsegueix l’ascens a 2B. Per altra banda, el grup 3 el formaran l’amfitrió Martinenc, el AE Prat i el FC Santboià, vigent campió del torneig. Per completar la fase de grups, CE L’Hospitalet, CE Júpiter i FC Ascó estaran al grup 4.

Els primers classificats de cada grup jugaran les semifinals el divendres, mentre que el dissabte es disputarà la gran final de la XXVIII edició del Torneig d’Històrics, tot a una referència del futbol modest.

Així ha quedat el quadre:
  1. Grup 1: CF Badalona – AEC Manlleu -  UE Sants
  2. Grup 2: UE Cornellà – UE Llagostera – CD Masnou
  3. Grup 3: AE Prat – FC Santboià – FC Martinenc
  4. Grup 4: CE L’Hospitalet – CE Júpiter – FC Ascó

Comentaris

Entrades populars