Uns Històrics de màxim nivell

L'informació ha estat extreta de torneighistorics.cat

El canvi en els criteris d’elecció d’equips en el Torneig d’Històrics ha produit un enorme salt qualitatiu a nivell futbolístic en el torneig. Des de que es van aprovar aquestes novetats, els Històrics donen el tret de sortida a la temporada 2013-14 veient els millors equips del futbol català de l’actualitat.
Com a clar exemple, trobem al cartell en aquest any 2013 al campió del grup 3 de la Segona B, el CE l’Hospitalet, que es va quedar a un pas de pujar a Segona Divisió en una temporada memorable.
L’’Hospi’ torna als Històrics amb fam i molt renovat, començant per la presència a la banqueta de l’ex jugador Martín Posse. Un gran alicient per a tots els aficionats del futbol català, que veuran per primera vegada als Històrics les evolucions d’aquest equip contra rivals d’entitat.
I es que al nostre Torneig trobarem 3 equips que també militen a la Segona Divisió ‘B’.  El Prat repetix participació després del seu debut l’any passat, i el Badalona segueix sent el rei dels ‘Històrics’ amb 5 títols (juntament amb el CE Júpiter), a més d’estrenar entrenador, l’ex andreuenc Piti Belmonte. Una altra de les grans sorpreses del torneig és la participació de la UE Llagostera, un equip amb un ascens meteòric que vol fer una gran participació en el seu debut.
Del sempre competit grup 5 de la Tercera Divisió trobarem fins a 5 equips en la present edició dels Històrics: El Manlleu – de nou en playoff-  el Cornellà –un altre conjunt punter- el vigent campió FC Santboià –amb aires renovats- i dos nouvinguts de la Primera Catalana: el FC Ascó de Miguel Rubio i el CD Masnou.
Molta qualitat i quantitat que segur que faran desfilar nombrosos entrenadors de la categoria pel Guinardó.
Finalment, els Històrics també té lloc per a la Primera Catalana, amb la presència dels barcelonins CE Júpiter i FC Martinenc –l’organitzador- i de la UE Sants, que aquest any militarà a la Segona Catalana després del seu descens.
En fi, uns Històrics amb un nivell futbolístic extraordinari. Cita obligada al Guinardó per començar a gaudir del futbol català.
Article de Víctor Mur (Membre del Comité de Premsa del Torneig d’Històrics del Futbol Català)

Comentaris

Entrades populars