El Badalona primer semifinalista del Torneig d’Històrics; el Sants, eliminat

L'informació ha estat extreta de btv.cat

El CF Badalona, equip de la Segona Divisió B, és el primer equip que es classifica per a les semifinals de la 28a edició del Torneig d'Històrics del futbol català que es juga entre el 5 i el 10 d'agost al camp de futbol del Guinardó.
CF BADALONA -0   AEC MANLLEU -0
El primer partit, tots es juguen en modalitat d’una única part de 45 minuts, el Badalona i el Manlleu han empatat a zero gols. Els escapulats que enguany entrena l’ex del Sant Andreu Piti Belmonte, no han demostrat que juguen una categoria per sobre dels osonencs i, tot i portar la batuta del joc, només han pogut superar-los a la tanda de penals (4-3).
AEC MANLLEU  -2  UE SANTS – 0
El segon matx ha estat favorable al Manlleu de 2 a 0 davant la UE Sants. Els verd i blancs han fet un gran esforç que han acabat pagant a les darreries del matx, quan primer Fredi (m.36 ) i després Ginés (m.38), han sentenciat el partit. El Sants, que enguany militarà a la Segona divisió Catalana, ha plantat cara fins que no ha pogut més. L’estrella santsenca ha estat el davanter Donatus que s’ha fartat de fer quilòmetres.
CF BADALONA – 2   UE SANTS – 0
El darrer partit de la primer jornada del Torneig, el que decidia l’equip que es classificaria per a les semifinals, no ha tingut color, el Badalona ha estat molt superior al Sants. Tot i que el domini del joc ha estat de totes totes badaloní, el Sants no ha perdut l’ordre defensiu i només ha encaixat dos gols, tots dos del potent davanter, el número 22 Moha als minuts 16 i 27.