Jornada 8. Lloreda 1-0 UE Sants. Tito Lossio en zona mixta.

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Tito Lossio “He vist dues parts molt diferents”

Aquestes han estat les paraules del tècnic del primer equip, Tito Lossio, després del partit entre el Lloreda i el Sants:

“La primera i la segona part han estat molt diferents. En els primers quaranta-cinc minuts ells han tingut més oportunitats i nosaltres no hem acabat d’estar ben plantats al camp, sobretot a l’hora de contrarestar el seu joc.  Els hem deixat arribar amb més facilitat a la nostra porteria. A la segona meitat crec que hem aconseguit avançar línies, tirar més endavant, i hem tingut més la pilota. Això ens ha permès arribar amb més claredat però, és clar, l’has de ficar el gol i això no ho hem fet”.


“De cara a propers partits hem de canviar coses sí, però la dinàmica ha de ser la mateixa, no cal variar massa. També, has de pensar que, a vegades, es tenir el dia o no. Per altra banda, quan no entra et poses nerviós, sempre és més fàcil defensar que no atacar amb el marcador en contra com ens ha passat avui. Però, paciència. Portem poques jornades, estem tenint moltes baixes, avui el Fran ha hagut de jugar de central, a la banqueta hi havia majoria de jugadors del juvenil i l’amateur B… hem de seguir treballant i enganxar una ratxa bona de victòries”.

“El què més m’ha agradat de l’equip? M’encanta la capacitat de tirar cap endavant que demostren sempre, el no donar-se per vençuts. A Ripollet empatem dos cops, la setmana passada remuntem el 0 a 1 en contra. Tenen sempre aquest esperit de voler més i això és el més important, després hi haurà dies que estarem més fins que altres.
“Per contra, el que menys m’agrada és que ens creen massa a pilota aturada, això ho hem de treballar d’alguna manera i és el que estem intentat fer i farem”.

“El Sergio Rivademar? Ha estat el seu primer partit com a titular. Ha comès petites errades de concentració però és fruit, imagino, de portar menys ritme de partits. Però, bastant bé. A mi és un porter que m’agrada molt, m’encanta. A més, està entrenant molt bé i sap que qualsevol dia pot entrar i per mi, avui, ho ha fet molt, molt bé”.

Comentaris

Entrades populars