MOVIMENTS AL PRIMER EQUIP DEL SANTS

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Dues setmanes després d’aconseguir l’ascens, la plantilla amb la que el Sants afrontarà la propera temporada a la Primera Catalana ja està gairebé definida. Tal i com va avançar Tito Lossio fa uns dies es mantindrà la base de l’equip que ha portat al club a recuperar la categoria perduda tot just fa un any. I és que el tècnic s’ha cansat de repetir des que es va superar al Camprodon que la voluntat era que continués el gruix del grup i així ha estat. Un equip jove, amb molts jugadors de la casa i que ha fet un any impecable que ha permès al Sants tornar a Primera Catalana només un any després de perdre la categoria.
Així, de moment, el grup es reforçarà amb la incorporació de quatre jugadors: dos per la zona d’atac i dos per la defensa i tots de perfil bastant jove. D’altra banda, tres juvenils del club passaran a formar part d’una primera plantilla que s’acabarà de definir del tot en els propers dies.

Les altes del primer equip:
Pau Navas. Nascut el 11 de març del 1995. Té 19 anys i ve del Jàbac Terrassa de Divisió d’Honor Juvenil, equip amb el qual ha finalitzat la temporada en una gran sisena posició. És extrem i abans havia jugat a l’Unificació Bellvitge, al C.F. Santa Eulàlia i a la UE Cronellà.

Alberto Gómez. Nascut el 27 de Desembre del 1993. Té 20 anys i ve del Gavà de 3a divisió, conjunt que s’ha salvat quedant 15è amb 42 punts. És central i aquesta temporada ha gaudit de força minuts amb el seu equip arribant a participar en 26 partits, en 24 d’ells sortint com a titular i fent 3 gols. Va començar a jugar amb el Gavà en edat aleví.

Adrià Espinosa “Espi”. Nascut al 1993. Ve del CF Begues i pot jugar com a central o com a pivot. Aquesta temporada ha estat un fixe en el seu equip participant en 30 partits, disputant 2268 minuts i veient 10 grogues i 2 vermelles (segons dades de la web del club). Es dóna la casualitat que el Begues, que va quedar 14è, es va salvar i jugarà l’any que ve de nou a Segona Catalana gràcies als ascensos del Sant Ildefons i del Sants. I és que en ser els millors 14ens dels grups de Barcelona van poder beneficiar-se de les compensacions.

Moha. Un jove jugador que prové de l’Unificació Bellvitge amb qui ha jugat en Lliga Nacional Juvenil aquest any i també del Juvenil de la UE Sant Andreu que competia en Divisió d’Honor. És un extrem molt hàbil i ràpid.


A més d’aquests quatre nous jugadors que s’incorporen a la disciplina santsenca hi ha tres novetats més, tres juvenils que tindran fitxa del primer equip:
Alex de la Iglesia, Felip Sáez i David Llauradó: tots ells ja han entrenat durant aquest curs amb els de Tito Lossio i han gaudit d’alguns minuts durant la temporada o si més no han entrat en alguna convocatòria; a partir d’ara ja seran jugadors de ple dret del primer equip.

Les baixes del primer equip:

I uns vénen i d’altres, malauradament, se’n van.

Alberto Sanz. Jugador que es va incorporar a mitjans de temporada a l’equip per reforçar el mig camp. Marxa a viure a Anglaterra per motius laborals i d’estudi.
Alejandro Llauradó. El gran dels germans Llauradó va redebutar amb el primer equip poc després de Nadal i va donar oxigen a la zona defensiva. Se’n va al Can Vidalet.
David Muñoz. El migcampista de només 19 anys va gaudir de molts minuts sobretot en el primer tram de la temporada i va fer tres gols, dos d’ells davant el Turo de la Peira. Marxa de l’equip perquè se’n va d’Erasmus.
Marcos Hernández. El lateral de 19 anys deixa el Sants després d’un curs irregular en què li ha faltat continuïtat. Va fer dos gols, un al Vilanova i un altre al Premià gràcies a la seva habilitat per rematar. Sense equip

Molta sort als quatre i gràcies per tot!

A falta d’acabar de perfilar els últims detalls, el primer equip tornarà a la feina el 30 de juliol i jugarà el primer partit de pretemporada davant el Mollet. A més, el dia 5 d’agost començarà la seva participació en el Torneig dels Històrics en què s’enfrontarà al Sant Andreu i a l’Europa. I la cita que us heu d’apuntar tots a l’agenda és la del 30 d’agost. L’Energia serà l’escenari del partit de Festa Major que servirà també com a presentació del primer equip davant l’afició. El dissabte 30 a les 19h de la tarda i amb un gran rival: el Viladecans, equip que s’ha quedat a les portes de pujar a Tercera Divisió després de perdre a la promoció d’ascens.

Comentaris

Entrades populars