Guzmán i Morales, claus per assolir la ‘semi’

L'informació ha estat extreta de rtvesports.webnode.es

Barcelona (G.Adalid).- El Sant Andreu és el segon semifinalista de la XXIX edició del Torneig dels Històrics del futbol català. Els quadribarrats han superat el Sants i l’Europa després de guanyar als escapulats als penals (3-2), un cop finalitzat l’enfrontament sense gols, i vèncer per la mínima al Sants gràcies a una diana de Guzmán. El divendres, buscarà un lloc a semifinals en el duel contra la Montanyesa.
En el primer partit, els espectadors han pogut gaudir d'uns dels derbis més apassionats del futbol català. Sant Andreu i Europa no han ofert gaire espectacle futbolístic tot i tenir les dues aficions entregades. Els de Pere Belmonte ‘Piti0 no han estat gaire encertats de cara a porteria i, davant els atacs graciencs, una vegada més, Morales ha efectuat una bona actuació i ha estat clau per mantenir l’empat.
L’acció més clara del partit l’ha tingut Poves, al minut 28, quan s’ha desfet de dos jugadors andreuencs i, finalment, ha xutat als peus de porter quadribarrat. El meta també ha estat decisiu aturant en una doble acció els xuts de Padilla i Ignacio.
En el segon partit, ha entrat en escena el Sants, un equip acabat de ascendir a la Primera Catalana que s’ha mostrat valent, tot i jugar contra un rival d’entitat i categoria com ho es l’Europa dirigit per Pedro Dòlera. Tot i la voluntat del conjunt de Tito Lossio, la bona tasca que estava realitzant l’equip s’ha anat a norris al minut 30 quan el capità santsenc Castillo ha fet falta a Nils Puchades dins l’àrea i Blasco pastor ha assenyalat la pena màxima que Camacho ha executat a la perfecció.
En l’últim partit de la segona jornada del torneig, el Sant Andreu necessitava guanyar el Sants per accedir a les semifinals de divendres. Els quadribarrats s’han emportat la victòria gràcies a un gol en el minut 25. Una deixada de Jonathan dins l’àrea l’ha pogut aprofitar Guzmán per enviar la pilota al fons de la xarxa.
Tot i el gol, el Sants no ha llençat la tovalla i ha anat apropant-se a l’àrea, però el bon plantejament defensiu del conjunt de Piti i tota una institució sota pals com el capità Morales han donat la victòria als andreuencs i la continuïtat en aquesta competició. A semifinals espera la Montanyesa en un partit que es perdrà Juanma Viale. El defensa ha estat expulsat amb vermella directa després d'una picabaralla amb un rival.
Fitxes tècniques
Primer partit: Sant Andreu 0 – Europa 0
Sant Andreu: Morales, Llamas, Jefferson, Viale, Azparren, Lucas, Xavi Jiménez, Ton Alcover, Jonathan, Puerto i Felipe.
CE Europa: Rafa Leva, Oriol Dot, Alberto, Victor Duran, Alegre, Putxi, Ignacio, Lara, Poves, Padilla i Camacho.
Penals: 3-2 a favor del Sant Andreu.
Segon partit: Europa 1 – Sants 1
Europa: Leva, Pastells, Victor, Josa, Alegre, Lara, Ignacio, Vives, Javi Sánchez, Guzman, Nils. També han jugat: Dot, Alberto, Padilla i Camacho.
Sants: Tomas, Castillo, Alberto, Arbulu, Feixi, Llauradó, Guille, Alex, Pau, Samu i Navarro. També ha jugat: Espí, Gascón.
Gol: 1-0, Camacho, pen. (30’).
Tercer partit: Sant Andreu 1 – Sants 0
Sant Andreu: Morales, Jefferson, Viale, Azparren, Lucas, Ton, Jonathan, Puerto, Felipe, Fran i Guzmán. També ha jugat: Víctor.
Sants: Carlos, Espí, Fran, Picolo, Fabregat, Arbulu, Gala, Aleix, Felip, Farru i Moha. També han jugat: Feixi i Gascón.
Gol: 1-0, Guzman (25’).

Comentaris

Entrades populars