XXIX edició del Torneig d’Històrics: La gran setmana del futbol català

L'informació ha estat extreta de torneighistorics.cat

Barcelona, 3 d’agost de 2014.  Demà  a les 18:30h es donarà al Municipal del Guinardó el tret de sortida a una nova edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català, l’aparador del futbol modest a l’inici de temporada. UE Cornellà, CF Montanyesa i FC Martinenc formen el grup 1 del debut .
12 equips lluitaran per emportar-se el títol en aquesta XXIX edició d’un torneig amb molta història que es va disputar per primera vegada al 1984. Com en els darrers anys, els Històrics es disputen en el tradicional format 3×1 en la primera fase, amb un cartell d’equips espectacular.
Al marge del grup de demà, dimarts es disputarà un duel íntegrament barceloní amb UE Sant Andreu, CE Europa i UE Sants, i dimecres serà el torn de CF Badalona, UE Rubí i CE Júpiter. Finalment, el dijous es tancarà la primera fase amb l’AE Prat –vigent campió-  Santfeliuenc i Peralada.
Tots ells equips que han realitzat grans temporades i que afronten amb optimisme un nou projecte de cara al 2014-15. Els Històrics són la primera prova important en les seves respectives pretemporades.
Els 4 vencedors dels grups passaran a les semifinals de divendres i la gran final es disputarà el dissabte 9 d’agost a les 18:30h. Tota una setmana de futbol on els espectadors podran gaudir dels nous fitxatges i variants tàctiques del equips de tota la vida.
Es podran comprar entrades durant tot el Torneig a uns preus econòmics: 15 euros per un ‘pack’ amb el que es pot veure tot els ‘Històrics’ o 5 euros entrada d’un dia si ets soci d’algun dels equips participants.
La festa del futbol català comença demà dilluns 4 d’agost al Municipal del Guinardó.
No hi faltis!
Tota la informació al web: www.torneighistorics.cat

QUADRE FINAL DEL SORTEIG DE LA XXIX EDICIÓ DEL TORNEIG D’HISTÒRICS DEL FUTBOL CATALÀ
Dilluns 4 d’agost (18:30h) : Grup 1: Cornellà – Montañesa – Martinenc
Dimarts 5 d’agost (18:30h): Grup 2: Sant Andreu – Europa – Sants
Dimecres 6 d’agost (18:30h): Grup 3: Badalona – Rubí -  Júpiter
Dijous 7 d’agost (18:30h): Grup 4: Prat – Santfeliuenc – Peralada
Divendres 8 d’agost (18:00h): Semifinals.
Dissabte 9 d’agost (18:30h): Final
XXIX Torneig d’ Històrics del Futbol Català

Comentaris

Entrades populars