EL SANTS PERD A MOLLET

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Els de Tito Lossio encaixen la segona derrota consecutiva en la visita al Municipal dels Germans Gonzalvo davant un Mollet efectiu

Després d’una setmana de descans, el Sants tornava a la competició i ho feia visitant el Mollet del Vallès. Amb els mateixos punts, 21, s’esperava un partit igualat davant un rival, però, que buscava la cinquena victòria consecutiva després d’ecadenar-ne quatre. I els locals s’emportarien els tres punts davant un Sants poc profund i gairebé incapaç de generar perill.

Abans del descans arriba l’1-0
Tornava Sergio Navarro a l’onze després de dues jornades absent per lesió i el Sants sortia amb ell i dos més al davant, Samu i Albert Sumarroca. Tot i jugar a domicili, l’equip era qui portava la iniciativa i tenia la pilota en els primers minuts del partit davant un Mollet força tancat al darrere. Obrien joc a les bandes i també Gala i Aleix colaven alguna passada interior des de segona línia. Semblava que l’equip començava a trobar-se còmode però en una jugada per la banda dreta el Mollet faria lluir-se Carlos amb una rematada de cap de Brian. Poc després, el joc s’aturaria per la lesió d’un dels centrals dels locals i al Sants li costaria una mica tornar a entrar en el partit. Al 18’, però, els de Lossio gaudirien de la millor oportunitat: una centrada de Navarro la remataria Cristian però el seu xut marxaria per sobre el travesser. Seria ja de les últimes arribades d’un Sants que fins al final de la segona meitat no tornaria a generar perill real. A poc a poc, el Mollet, tot i mostrar-se un pèl temorós a l’hora d’atacar i prendre riscos, faria un passet endavant i You no finalitzaria amb encert una ocasió claríssima per fer un primer que arribaria deu minuts més tard. Al 37’, Vidal assistiria a l’espai a Brian que encararia Carlos per fer l’1-0. El descans arribaria amb la victòria parcial del Mollet però amb la sensació, al menys des de fora, que vista la igualtat era possible aconseguir l’empat i fins i tot la victòria a la segona meitat.

Amb dificultats per generar perill
Tot i no ser una primera part brillant i acabar amb un resultat desfavorable al Sants, l’equip havia deixat en alguns moments bons detalls que a la segona meitat, però, es repetirien amb comptagotes. I és que si al primer temps els de Lossio ja havien patit per generar perill a la segona meitat se’ls hi faria gairebé impossible. Amb menys possessió i amb un Mollet un pèl més avançat, el Sants buscaria la porteria de Pol però tot i rondar l’àrea rival no anotaríem cap xut entre els tres pals dels verd-i-blancs. Pau Navas i Adrià Espinosa sortirien al camp i l’equip passaria a jugar amb un 4-4-2, amb Sumarroca i Pau com extrems i Arbulu i Cristian molt oberts als laterals. L’equip, obligat pel resultat i pel pas dels minuts, començava a prendre riscos i el Mollet ho aprofitaria per tornar a avisar al davant. Primer Mamadou fallaria l’infallable i el seu tir fregaria el pal i marxaria per línia de fons. Al 75’, Dani Valero combinaria amb Brian i el davanter enviaria un xut creuat que refusaria amb encert Carlos. Tres minuts més tard, la defensa santsenca perdria una pilota a zona de ¾ i Valero la caçaria i en veure avançat a Carlos es trauria de la màniga un golàs enviant la pilota a l’escaire. Partit sentenciat? Ho semblava després de veure com el Sants havia estat gairebé inèdit en atac però al 79’ l’equip es trobaria amb un lliure indirecte. Una bona combinació a la frontal acabaria amb un xut de Cristian que desviaria amb problemes Pol i Samu, atent, es llençaria a rematar el refús i rebria una falta. Ara o mai. Era “l’oportunitat”. Fins a dues vegades xutaria el Sants entre refús i refús però defensa i porter vallesans allunyarien el perill. El que va venir després va estar a prop del malson però per sort pels interessos del Sants no va portar més premi pel Mollet. I és que en els deu minuts restants més els cinc d’afegit, l’equip perdria moltes pilotes en camp propi que inexplicablement el Mollet no convertiria en el tercer o quart gol.

El Sants tornaria així cap a casa amb la segona derrota consecutiva en un partit en què, la bona feina del Mollet, es va combinar amb la poca profunditat de l’equip i l’incapacitat per connectar amb els homes de dalt, sobretot amb un Navarro pràcticament inèdit. L’equip va trobar el killer amb passades llargues buscant la seva desmarcada però una i altra vegada els centrals li van guanyar la partida. Els de Tito Lossio jugaran el proper diumenge a les 12 a l’Energia i rebran un dels equips de la part alta, el Júpiter, també barceloní.