EL SANTS TORNA A GUANYAR

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Els de Tito Lossio superen 1-2 al Montcada i comencen amb bon peu la segona volta

El Sants ha començat la segona volta del campionat de la millor manera possible: aconseguint una victòria a domicili. Els de Tito Lossio han pujat una posició a la taula gràcies als tres punts sumats a Montcada i han tornat a guanyar després de cinc jornades sense fer-ho.

Gerro d’aigua freda poc abans del descans

El Sants va tancar el 2014 encadenant tres derrotes consecutives però el 2015 l’ha començat força bé. I és que els de Tito Lossio van empatar davant Jonquera i Manresa i, aquest diumenge, van emportar-se per fi la victòria en la visita al Montcada. El rival ja va caure a l’Energia en el primer partit de lliga i és el cuer de la categoria. Tot i això, els de Lossio no es volien confiar davant uns locals que necessiten sumar si es volen salvar.
De nou amb defensa de cinc, la novetat a Montcada la trobaríem al mig del camp on el Sants formaria amb tres jugadors: Espi, Gala i Guillem. Al davant dos homes: Felip i Navarro.
Només començar el partit, Sergio Navarro en tindria una de molt clara per inaugurar el marcador, però després serien els locals els que aconseguirien dominar una mica més el partit. Els montcadencs es farien amb la possessió de la pilota i arribarien a la porteria de Carlos Blanco en tres ocasions tot i que generant perill poc clar. Tot i això, al 38’ de la primera meitat l’àrbitre anul·laria un gol al Sants i amb l’equip encara recuperant-se, els verds de José Luís Garcia aprofitarien per fer l’1-0 només un minut més tard gràcies a una acció de Francisco Baena.

Remuntada Navarro

A la represa, Tito Lossio mouria la banqueta i faria quatre canvis. En atac, entrarien Samu i Pau per Felip i Espi. I en defensa, deixarien el terreny de joc Freixi i Fran donant entrada a Cristian i Alberto. El Sants sortiria amb l’objectiu entre cella i cella d’aconseguir la remuntada. Més endollats, els de Lossio mostrarien una millor versió que a la primera meitat i es farien amb el control del joc. Poc a poc arribarien les oportunitats però al 55’ semblava que es feia fosc a Monctada amb l’expulsió de David Gala per doble groga. Els nostres es veien amb l’1-0 en contra i un jugador menys i la idea de remuntar encara es complicava una mica més. Per sort, però, el premi de l’empat arribaria poc temps després. Al 59’, el col·legiat assenyalaria el punt de penal i donaria l’oportunitat als santsencs d’empatar des dels onze metres. Navarro no fallaria i posaria l’1-1. Quedaven 31 minuts pel final per aconseguir un segon gol que donés els tres punts i per una banda hi havia uns locals amb un més i ganes de sumar per sortir del pou i per l’altra un Sants amb 10 però esperonat per l’empat. Al 74’ s’equilibrarien les forces amb l’expulsió d’un dels jugadors locals, Santiago Peña i només cinc minuts més tard Navarro aconseguiria el gol de la victòria. Al 79’ el pitxitxi santsenc faria el seu novè gol en lliga i permetria al Sants emportar-se els tres punts.
En un partit mogut, polèmic –amb dues expulsions, tretze targetes, un penal i dos gols anul·lats al Sants- i complicat, el Sants aconseguiria sumar la setena victòria de la temporada. Un triomf molt important que permet a l’equip tornar a sumar de tres en tres després de cinc jornades sense fer-ho.
La propera jornada els de Tito Lossio rebran a l’Energia a l’Escala. En el partit d’anada, els nostres van caure a l’últim minut amb un gol des dels onze metres. Els de l’Alt Empordà, que també són nouvinguts a la categoria, són un conjunt que practica un joc ofensiu i molt vistós i estan lluitant a la part alta de la taula.