U.E. Sants Freixi

90   U.E. Sants 3 - Girona F.C. B 1
Videos (mes videos)
Comentari
El mateix dia que el Sants complia 93 anys, l'equip completava un dels partits mes complerts de la temporada. Aquests Sants capaç de donar dos cares diferents contra el Girona ha donat la millor. Pressió a tot el camp, intensitat, toc, control de la pilota i del temps i uns Felip, Pau i Navarro en plena forma.
El Sants amb el control del partit no va ser fins al minut 30 que una pilota recuperada, arriba a peus de Pau, que comença a driblar defenses mentre s'escora a la banda. Des de allà fa una centrada xut rassa, a la que Navarro no arriba, però despista lo suficient al porter del Girona
La segona part comença amb la que potser sigui la millor jugada combinada del equip i la pilota acaba a peus de Navarro, qui tot sol dins del àrea, es desfà del porter i posa el segon. El domini continua sent del Sants, i així una pilota que anava a la banda, perseguida amb insistència, i qualitat, per Felip fa que la pugui recuperar i acabar centrant. El remat de Navarro es aturat per el porter i el pal, però el defensa del Girona en voler-la rebutjar la fica dins de la xarxa. 3 a 0 en el minut 54
A partir d'aquest moment comença el reguitzell de canvis i el Sants es relaxa. Així a les acaballes, en la sortida de un corner Carlos calcula malament la sortida i el Girona fa el 3 a 1 definitiu.
Ara mateix el Sants es sisè a falta de jugar-se cinc partits (15 punts). A onze punts per dalt esta el Jupiter, lider del grup. I quinze punts per avall el Tecnofutbol i el Molletense marcant el descens, amb el que la permanència matemàtica esta a un pas.