Sants: Joaquín, Fabregat, Carrique, Alberto, Cura, Castillo, Guille, Cuadrillero, Peque, Navas i Carlos.
També van jugar: Carlos Blanco, Arbulu, Avilés, Seco, Picolo, Aleix, Gala, Navarro, Crivillés i Manel.

Sabadell B: Sergio, Diego, Guillem, Pol, Parera, Marc, Ivan, Josep, Manel, Ñito i Borreda.
També van jugar: Aliaga, Jadir, Luque, Peña, Cobos, Max, Pau Mañé, Montero i Pau.

Àrbitre: David López. TG: Fabregat, Guille i Gala/Borreda i Max. TV: Al fisio i a l’encarregat del material visitants (71’).

Gols: 1-0, Navarro (60’). 1-1, Cobos (83’).

Espectadors: 100 persones

El Primer Equip empata el primer amistós de la pretemporada

Des del primer minut els dos equips van voler anar a per totes, el joc va ser tan dur que, en el minut 5 el Sabadell B va haver de fer el primer canvi, ja que Marc va rebre un cop a les costelles, després d’una topada amb el local Guille. El partit estava igualat, i en el minut 11 Montero va tenir la primera ocasió, amb un xut des de la frontal de l’àrea gran que va impactar amb el travesser. El Sants també ho provava, i als pocs minuts era Peque qui desaprofitava l’oportunitat d’inaugurar el marcador, després de rematar tres vegades consecutives i acabar enviant la pilota fora. El joc es va anar calmant i també es van reduir les ocasions per ambdues parts, fins al minut 40, quan els arlequinats ho tornaven a intentar des de l’interior de la petita però l’esfèrica sortia per sobre de la porteria. Amb aquest poc encert s’arribava al descans amb l’empat a zero inicial.
A la segona part uns i altres van anar a buscar la victòria, i en el 52 Navarro ja tenia la primera ocasió, que es va veure truncada per l’aturada d’Aliaga. Però Sergio Navarro no es rendeix mai i als pocs minuts aconseguia l’1-0 pels locals, quan va culminar una bona jugada de Manel Vega. El temps anava passant i els ànims s’anaven caldejant, el col·legiat va haver d’expulsar dos auxiliars de la banqueta visitant, però el joc del Sabadell B va continuar sense problemes; tant és així que en el minut 83 Cobos anotava l’empat amb un bon remat de cap. A pocs minuts del final Pau va tenir la remuntada a les botes, però la bona actuació de Carlos Blanco i de la defensa blanquiverda ho van impedir. D’aquesta manera s’arribava al final amb un just empat a un gol.