El Sants confirma la rebel·lió dels modestos

L'informació ha estat extreta de torneighistorics.cat

La UE Sants, de Primera Catalana, és el tercer semifinalista del Torneig d’Històrics del Futbol Català gràcies a una gran victòria contra el Rubí (2-0) i a un empat sense gols contra el vigent campió, la UE Sant Andreu (0-0). En l’altre partit del grup, el Rubí s’ha imposat al Sant Andreu per 0-2.

Després de les sorprenents classificacions de Júpiter i Granollers, el Sants ha confirmat que els equips més modestos tenen molt a dir en aquesta edició dels Històrics. Amb un joc alegre ha guanyat amb claredat al Rubí i posteriorment ha controlat el matx contra un Sant Andreu molt jove i ha sumat el punt necessari per accedir a semis.

Demà debuta l’amfitrió, el FC Martinenc, en la darrera jornada de la fase de grups. CF Montañesa, i el gran favorit, el CE l’Hospitalet completen el grup.

1r partit: UE Sants 2–0 UE Rubí

El Sants ha començat amb força i ha marcat el gol més matiner del torneig. Al minut 1, jugada assajada en una falta lateral i Navarro, al segon pal, ha rematat sol de cap per avançar el conjunt barceloní.

Els de Tito Lossio s’han mostrat molt actius i amb un major ritme que el Rubí, que encara està en plena construcció. Navas, al minut 21, ha tornat a agafar l’esquena de la defensa i ha anotat el segon gol de la tarda.

Una nova sorpresa al Guinardó, ja que el Sants, equip de Primera Catalana, ha estat més superior que l’equip de Tercera, un jove Rubí que en aquest primer partit no ha tingut resposta.

2- UE Sants: Carlos, Alberto, Picolo, Guille (Aleix), Navarro (Cariaga), Gala, Fabre (Carrique), Crivilles, Navas, Fran (Freixi), Cuadrillero (Arbulu).

0- UE Rubí: Bracons, Gerard, Richi, Marc Gracia, Carrasco, Tino, Jan Lladó, James, Max Morell, Genís,, Jordi Morcego.

Gol: 1-0, Navarro m.1. 2-0. Navas m.21.

Àrbitre: López Jiménez. Groga a Marc Garcia.

2n partit: UE Sant Andreu 0–2 UE Rubí

El Rubí s’ha refet en el segon partit i només començar (m.8) s’ha avançat en el marcador amb gol de Pau Gené després d’una passada de la mort. Una bona jugada trenada per la davantera rubinenca.

El Sant Andreu ha presentat un equip amb molta joventut, i el Rubí se n’ha aprofitat amb un joc molt més consistent que en el primer partit contra el Sants. Aleix Domínguez ha estat a punt de fer el segon amb un xut ras, però el porter Manu s’ha lluït en la intervenció.

Qui no ha perdonat ha estat Sergi Estrada. El davanter ha marcat un golàs amb l’exterior que ha entrat per tot l’escaire (0-2, m.27). Els de Julià Garcia han canviat totalment la seva imatge respecte el primer partit, però tot i això no els hi ha servit per arribar a les semifinals.

0- UE Sant Andreu: Manu, Xavi Jiménez, Borges, Carlos Garcia, Guille, Gerard, Roca, Joel, Oriol, Carlos Martínez i Agustín.

2- UE Rubí: Juanmi, Adri Vázquez (Richi), Carrasco, Campos, Joel, Tino, Genís (Marc Garcia), Aleix Domínguez, Sergi Estrada, Pau Gené, Jan Lledó (James).

Gols: 0-1, Pau Gené, m.8. 0-2, Sergi Estrada m.27.

Àrbitre: Carrillo Vílchez. Groga a Aleix Domínguez, Marc Garcia i Sergi Estrada (Rubí).

3r partit: UE Sant Andreu 0–0 UE Sants

Amb un empat o una victòria el Sants aconseguia matemàticament la classificació per semifinals, mentre que el Sant Andreu necessitava guanyar per 3 gols de diferència. Els de Manolo Márquez han buscat amb més insistència la porteria de Joaquín amb diversos xuts llunyans, sense encert.

Els minuts jugaven a favor dels santsencs, i cap dels dos equips ha gaudit d’ocasions clares. Molt ben plantats al mig del camp, i amb el tempo del partit controlat, els de Tito Lossio han pogut deixar la porteria a zero i celebrar les semifinals.

El vigent campió del Torneig, la UE Sant Andreu, ha marxat dels Històrics 2015 sense poder marcar cap gol..

Comentaris

Entrades populars