La crònica del Sergi Ruiz

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

El Sants acaba l’any amb victòria contra el Molletense

El conjunt blanc-i-verd es va imposar per 2 gols a 1 als vallesans en un partit de golassos i tensió.


Ni temps per asseure’s van tenir els aficionats del Sants abans que arribés el primer gol del conjunt santsenc. Un xut de Cuadrillero des del vèrtex esquerra dibuixava una paràbola de dins cap a fora que entrava fregant el pal esquerra de la porteria de Gio.

Instants després, eren Sergio Navarro i Peke els que intentaven, sense encert, anotar algun gol més. La intensitat i les ocasions del conjunt de Tito Lossio feia presagiar que l’últim partit de l’any podria convertir-se en un passeig, fins que Matito es va encarregar d’esvair l’alegria local amb l’empat.

El gol del Molletense va començar amb una falta llunyana que Matito va centrar a l’àrea. La centrada, però, va anar més forta del que ningú podia imaginar, convertint-se en un xut que entrava per l’escaire dret de la porteria de Carlos.

Amb l’empat les forces dels dos equips es van igualar, però sense ser capaços generar ocasions de perill.

A la segona part, la igualtat es va mantenir, mentre que la tensió entre dos equips necessitats de punts va anar en augment, fins arribar a generar petites tanganes que no van anar a més.

Amb el partit convertit en una anada i tornada constant de tots dos equips, només Sergio Navarro amb una jugada de velocista i Cabanas amb un xut des del mig del camp van intimidar Gio i Carlos.

Però Sergio Navarro no tenia prou amb intentar-ho, volia marcar el segon gol en dues jornades. I ho va aconseguir amb una contra de llibre. Tot va començar amb un córner a favor per al Molletense, que va refusar la defensa del Sants. La pilota queia als peus de Fran que començava a córrer fins al cercle central des d’on enviava una passada a l’espai per Navarro que estava sol a l’esquerra de l’atac. El Killer de l’Energia trepitjava àrea, feia un retall i amb la cama esquerra, sense angle, creuava la pilota al segon pal per desfermar l’alegria de l’afició local.

Amb aquesta victòria prèvia a les festes de Nadal, el Sants posa marge amb la zona de descens a l’espera d’afrontar els dos últims partits de la primera volta.

Comentaris

Entrades populars