La crònica del Sergi Ruiz

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

El Sants guanya el Vic i comença a mirar amunt

Els de Tito Lossio suma la cinquena victòria consecutiva guanyant per 2 a 1 al Vic amb una primera part marcada pels gols de Cristian Mulero, Fran i Gil, i una segona part condicionada per dues expulsions dels vigatans.

Sergio Cuadrillero i Cristian Mulero van reafirmar, de nou, la connexió letal que han establert en jugades d’estratègia. I ho van fer ben aviat: tan sols s’havia arribat al minut 7, quan Mulero feia el seu tercer gol en tres partits. Un córner a favor dels santsencs servit per Cuadrillero acabava a la frontal de la petita des d’on el migcampista enviava, de taló, la pilota al fons de la xarxa.

Tot i anar per darrera al marcador, els d’Albert Cámara van desplegar el seu joc i es van fer amb el domini de la pilota en el primer tram del partit, arribant a tancar els santsencs al seu propi camp.

Aquest domini, però, es va esvair a la mitja hora de joc, quan el Sants va fer el segon gol. Un servei de banda de Fabregat, el pentinava endarrere Fran per Sergio Navarro i aquest tornava la pilota per Fran, que des del lateral dret de l’àrea engaltava la pilota de primeres per etzibar un xut creuat i potent que feia pujar el 2 a 0 al marcador.

Amb aquest resultat, els visitants van començar a abaixar els braços i el Sants va poder dominar més el joc. Tot i això, els blanc-i-vermells van seguir amenaçant a través de jugades a pilota aturada. Precisament en una d’aquestes jugades va arribar el gol dels vigatans. Una falta llunyana servida per Busi va arribar fins el punt de penal on Gil va saltar més que ningú i, de cap, va retallar distàncies.

La segona part va començar amb un intercanvi d’anades i tornades d’ambdós equips, que no van trobar cap ocasió clara per marcar. Aquest segon temps, però, va durar escassos vint minuts: el Vic es quedava amb nou jugadors amb l’expulsió primer per doble groga d’Albert i més tard per vermella directa a Jaume per estirar de la samarreta de Navarro quan era l’últim defensor.

Els santsencs van intentar sentenciar el partit a través de Navarro i Tomás, nou davanter dels blanc-i-verds provinent del Sant Joan Montcada que va debutar a la segona part, però cap dels dos ariets van estar encertats de cara porteria.

Els últims minuts, els vigatans conscients que un gol els donava un punt es van abocar a l’atac i van buscar l’empat amb jugades d’estratègia. Els de Tito Lossio, però, van realitzar una bona labor defensiva i es van acabar emportant la cinquena victòria consecutiva que els fa escalar fins la sisena posició de la classificació amb trenta-un punts, a tres del Vilassar de Mar i l’Horta, colíders d’un grup 1 de Primera Catalana més igualat que mai.