Primer Equip – Vic 2 – 1

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Cinquena victòria consecutiva del Sants en un partit molt igualat i amb moltes ocasions per les dues parts.

Els locals van començar el partit amb decisió i al minut 7 Fran enviava la pilota fora fregant el pal, però pocs segons després Cristian no va fallar i anotava el 1-0, aprofitant una pilota morta a l’interior de la petita.

Als 10 minuts era Eric qui desaprofitava una ocasió per al Vic. A partir d’aquí semblava que el Sants reculava una mica però, quan més a prop estava l’empat, una fantàstica triangulació entre Fabregat, Navarro i Fran va acabar amb un gran xut d’aquest últim al fons de la porteria, minut 26 i 2-0 al marcador.

Els blanc-i-verds van tornar a entrar en el partit i el joc estava molt disputat. Al 37 Picolo va fer una falta a Peke, Busi la va xutar i Gil va rematar de cap, aconseguint el 2-1. A falta d’un minut per al descans una gran sortida de punys de Carlos va evitar que Eric aconseguís l’empat a dos.

El segon temps va començar amb tres canvis per part del Sants, amb la intenció de defensar el resultat i assegurar-se els tres punts. El Vic per la seva banda va sortir molt fort i no deixava de pressionar buscant el segon gol, però en el 62 va veure com se li complicava el partit al quedar-se amb deu homes per la segona groga a Albert.

El Sants va aprofitar la superioritat numèrica per intentar sentenciar el partit i, en una jugada d’atac, el col·legiat va assenyalar una falta de Jaume sobre Navarro que va tenir com a resultat una vermella directa, deixant al Vic amb nou.

En els últims minuts Navarro va tenir a les botes el tercer gol local en un parell d’ocasions clares, però no va saber definir i el matx va arribar al final amb el 2-1 de la primera meitat.

D’aquesta manera el Sants és 7è, amb 31 punts, 26 gols a favor i 21 en contra.