El Caldes compleix amb nota contra el Sants el segon test de pretemporada (0-0)

L'informació ha estat extreta de cfcaldes.com

El CF Caldes va empatar 0-0 contra la UE Sants en el segon amistós de pretemporada del conjunt entrenat per Raúl Vilaseca. Tot i no haver guanyat en la preparació després de la derrota a Mataró (2-1), els vallesans van superar amb nota un complicat matx contra tot un Primera Catalana com el Sants. Després d’una primera part molt igualada, els calderins van ser superiors en una segona meitat en la qual van oferir un joc especialment il·lusionant.

El Caldes que volen Raúl Vilaseca i el seu segon, David Ramos, es troba encara en estat embrionari però creix a grans passos. Després d’un primer encontre on els blaugrana van plasmar perfectament sobre el camp la idea de conservar la pilota i fer-la jugar amb sentit, el Municipal Les Cremades va veure un conjunt que redundava en aquesta idea dotant el joc aquesta vegada de més velocitat i ritme, el que es va traduir en ocasions, sobretot al segon temps. Mèrits que van fer els locals mereixedors d’emportar-se l’enfrontament tot i el 0-0 final.

Vilaseca va presentar un onze amb Víctor Vilarrasa en porteria; Arnau Girabent i el canterà Guillem González com a parella de centrals amb Carlos Martínez i David Villegas als laterals; Arnau Avilés i Joan Sintes composaven un doble pivot ajudat per Albert Camí i Xavi Roca als extrems i Carles Valls a la mitjapunta. Marc Ortega repetia com a únic davanter. En una primera meitat sense governador clar, tots dos equips buscaven amb paciència elaborar les jugades. El Caldes la intentava sempre treure-la jugada des del darrere sense rifar pilotes i buscant molt els pivots a la sortida, molt actius durant els 90 minuts a l’hora d’oferir-se jugués qui jugués en aquesta posició. Els locals buscaven els canvis de ritme per les bandes i des d’aquí va arribar la oportunitat més clara pels de Vilaseca, després de que Marc Ortega rematés un centre de Xavi Roca, habilitat per una fantàstica jugada de Carlos Martínez.

Solidesa defensiva


Tanmateix, si una cosa també té clara aquest Caldes és que la solidesa defensiva és bàsica per ser competitius a la Segona Catalana. En aquest sentit, i tot algunes intervencions del sempre fiable Víctor Vilarrasa, els blaugrana es van mostrar ferms, amb una disciplina i organització que van anul·lar el joc interior d’un Sants que es va veure obligat a llançar en llarg pel seu punta o a intentar obrir a bandes. La lectura a l’hora d’avançar línies en la pressió també va ser bona per part dels locals, que a la segona part van incrementar el ritme, generant, com a mínim, quatre ocasions de gol. Vilaseca va fer jugar tots els components de la banqueta: Quim Ruiz, Aleix Aguilar, David Ferran, Kevin Caballero, Joan Sierra, etc. El Sants va donar un pas més anant a pressionar en camp contrari però el Caldes va respondre -demostrant el que ha progressat aquesta setmana-, sortint amb la pilota jugada i trobant espais a l’esquena de la defensa visitant. Especialment activa va ser una banda esquerra en què el lateral David Ferran i l’extrem Kevin Caballero van portar molt de perill amb la seva compenetració i velocitat.

Sierra va tenir la ocasió més clara després de que un defensa s’interposés en la trajectòria entre el seu xut i la porteria i el Caldes no va poder plasmar al marcador la seva superioritat. Tot i així, en aquesta època el més important és progressar pel que fa a impressió i joc i, els de la vila termal, estan complint amb nota per intentar arribar en les millors condicions a l’inici de la Lliga al camp del Vic Riuprimer (diumenge, 4 de setembre, 17: 15). La propera parada en aquest camí de preparació serà aquest diumenge al feu de la UE Canovelles (18:00).

Comentaris

Entrades populars