El Sants s’emporta el primer partit de Festa Major contra el Can Vidalet

L'informació ha estat extreta de el3.cat

Els de Tito Lossio van guanyar per 2 gols a 0 diumenge, en el primer dels dos partits de la Festa Major de Sants, contra un Can Vidalet que iniciava la pretemporada aquella mateixa tarda. Oscar Salido i Aleix van posar els gols pel conjunt santsenc.

Els de Tito Lossio van guanyar per 2 gols a 0 diumenge en el primer dels dos partits de Festa Major contra un Can Vidalet que iniciava la pretemporada aquella mateixa tarda. Oscar Salido i Aleix van posar els gols pel conjunt blanc-i-verd.

Amb el sol caient de fons i fent més suportable la tarda-vespre a l’Energia, va començar el duel de pretemporada entre el Sants i el Can Vidalet que suposava l’inici de la recta final de la pretemporada pels santsencs, que es volien treure l’espina d’haver perdut dissabte per 1 gol a 0 al camp del Sant Joan Despí.

L’onze inicial el van formar diversos dels nous jugadors que han arribat a la plantilla santsenca aquest estiu com el porter Yamandú, el lateral esquerra Faura i els dos davanters Geri i Oscar Salido.

Precisament seria Salido el que obriria la llauna després de pentinar endarrere una centrada llunyana de Fabregat –que ja es troba completament recuperat de la lesió que el va apartar dels terrenys de joc durant mitja temporada l’any passat.

El Can Vidalet, ben plantat al darrera, gairebé no va amenaçar la porteria del Sants. Les úniques oportunitats clares de gol van ser dues faltes servides per Velardo ajustades al pal esquerra –una a l’arrel i l’altre a l’escaire- que Yamandú va poder evitar que entressin al fons de la xarxa quan l’afició dels d’Esplugues de Llobregat cantava els gols.

La segona part es va veure afectada pel cansament dels partits de pretemporada i per les nombroses substitucions que es van produir en un i altre equip, fet que va tallar el ritme del joc. Els espluguencs van intentar tenir més la possessió de l’esfèric, però la defensa del Sants i les fortes pressions dels davanters santsencs van fer que la possessió fos estèril.

Als últims compassos de la segona part, va arribar el segon gol de la tarda. Gaudioso servia un córner ras al vèrtex de l’àrea per l’arribada de segon línia d’Aleix, que va rematar la pilota tal i com venia per enviar-la al fons de la xarxa després de tocar el pal dret de la porteria d’Aitor.

D’aquesta manera es posava el punt i final al primer dels dos partits de Festa Major. El següent serà diumenge contra el Santboià, amb qui el Sants tancarà la pretemporada. Entremig, els sansencs visitaran el camp del Caldes de Montbui i del Marianao Poblet.

Una crònica de Sergi Ruiz

Comentaris

Entrades populars