La crònica del Sergi Ruiz

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

El Sants sua de valent per treure tres punts contra un Llagostera B amb 9 jugadors

Un solitari gol de Peke li va donar els tres punts al conjunt santsenc que va patir contra el conjunt llagosterenc, que va veure com li expulsaven amb vermella directa a Maynau a la primera part i Tarrenchs a la segona.

Els primers compassos de joc van estar marcats per les anades i tornades d’ambdós equips buscant el joc directe, amb el Llagostera tenint una mica més de ritme i d’ocasions que els santsencs. Però aquesta fase del joc s’acabaria al minut 20 de la primera part: un cop de colze de Maynau a Geri va fer que el lateral esquerra dels blaugrana veiés la vermella directa i que el Llagostera B optés per una estratègia més defensiva que ofensiva.

És a partir d’aquest moment quan el Sants va poder començar a collar el Llagostera de valent. Però la pilota no volia entrar: córners que acabaven refusats, xuts que sortien alts, mans salvadores de Pol Busquets.

Però a falta de cinc minuts per arribar a la mitja part es va aclarir el partit: Picolo serveix de banda per Geri i David Cura fa l’assitència de cap, deixant la pilota morta a la frontal per Peke, qui ajusta amb força la pilota a l’arrel del pal dret. Pol Busquets s’estira, però no pot arribar a tocar la pilota. L’1 a 0 puja al marcador, que no es tornarà a moure.

Els primers minuts de la segona part seguirien sent de domini pels de Tito Lossio. Però a mesura que passaven els minuts, els de Josep Triadu van començar a reaccionar conscients que només els separava un gol d’obtenir un punt. Al minut 75, Pol Tarrenchs cometia una falta a la frontal de l’àrea pròpia que es traduïa en vermella directa per ser l’últim home.

Aquest fet, en comptes de provocar que els blaugrana tornessin a basar el seu joc en defensar-se, els va fer encoratjar als jugadors del Llagostera: ja tenien el partit perdut i dos jugadors menys sobre el terreny de joc, si sortien a l’atac i en una pèrdua rebien en segon gol, el resultat variaria poc, però si tenien la sort de cara encara eren a temps de rascar un gol.

Però el gol no va arribar per part dels visitants, ni tampoc per part dels locals que van gaudir d’un parell d’accions de Borrul i Sergio Navarro a les acaballes del partit per sentenciar el matx.