La crònica del Sergi Ruiz

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

El Sants deixa escapar dos punts contra el Sant Cugat en el temps de descompte (1-1)

Després de 70 minuts de partit sense ocasions clares de gol per part de cap dels dos equips, Aleix va fer el primer gol del Sants després de desviar un xut de Faura des de la frontal. Als instants finals del partit Ori va aprofitar una pilota morta a la frontal per empatar el partit.

Primer minut de partit. El Sant Cugat pressiona la sortida de pilota del Sants i força una recuperació en zona de tres quarts que acaba amb el primer xut del partit, obra de Peke que no troba porteria però serveix per marcar territori.

A partir d’aquí, el partit perdria ritme i les ocasions no apareixerien. Pilotades llargues, els davanters d’ambdós equips intentant generar errors en la defensa contrincant, les defenses ordenades i refusos sense miraments, serien els protagonistes de la primera meitat de matx.

Els segons 45 minuts, el partit guanyaria amb ritme i la pilota trepitjava més la gespa que en la primera part, però no semblava que el 0 a 0 que lluïa el marcador electrònic del Municipal Jaume Tubau de Sant Cugat s’anés a moure. Fins que va aparèixer la cama esquerra de Faura. Després d’una bona jugada col·lectiva, l’esfèric li queia al ‘3’ santsenc a la frontal de l’àrea que provava el xut a porteria. Un xut que acabaria desviant Aleix al fons de la xarxa per fer el primer gol del partit.

Amb el resultat a favor, els de Tito Lossio van controlar el partit sense passar gaires problemes al darrera i trenant bones jugades d’atac que no van poder rematar. Una zona atacant on es va situar Cornelius –minuts abans del gol-, un jove jugador del B que va debutar amb el primer equip i que va fer les delícies de l’afició santsenca desplaçada a Sant Cugat.

Però quan el partit ja arribava al seu final va arribar el minut fatídic. Fabia provava un xut des de la frontal que refusava Iván amb la cara. La pilota queia morta al punt de penal des d’on Ori afusellava la porteria per fer l’empat a 1 amb el que finalitzaria el matx pocs instants després.