6 de juny de 2017

U.E. Sants - F.C. Andorra

El partit
U.E. Sants U.E. Sants 1
F.C. Andorra F.C. Andorra 1
  Camp de L'Energia

Data: 28/05/2017 12:00

Competició: Primera Catalana 2016/2017, grup 1 (Última Jornada)

Col-legiats: Sergio Álvarez Ubric, Mariona Peralta Geis, Xavier Carmon Mantas.

Equips:
U.E. Sants Titulars: Yamandú, Fabregat, Cura, Alberto, Picolo, Mulero (Peque 81'), Aleix, Gaudioso, Crivillés (Gala 81'), Borull (Xavier 68'), Navarro.
U.E. Sants Suplents: David García, Joan, Geri, Arnau.

F.C. Andorra Titulars: Ferràn Pol, Martínez, Aleix Cistero, Alex Sánchez, Pujol, Marc Ferrer (Moreno 66'), Ludovic Clemente, Robert Font, Ezquer (Espinosa 87'), Sebastián Gómez (Jordi Betriu 53'), Pedrós (Aguilar 66').
F.C. Andorra Suplents: Cabrera, Moñino, Emili García.

Gols:
U.E. Sants  1-0 Borull (44')
F.C. Andorra  1-1 Martínez (75')

Targetes:
U.E. Sants  Mulero (25')
U.E. Sants  Gaudioso (27')
F.C. Andorra  Pujol (38')
U.E. Sants  Navarro (82')
U.E. Sants  Picolo (84')
F.C. Andorra  Ezquer (84')
F.C. Andorra  Martínez (89')

Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Yamandú, Fabregat, Cura, Alberto, Picolo, Mulero, Aleix, Gaudioso, Crivillés, Borull, Navarro.
Onze inicial: F.C. Andorra Ferràn Pol, Martínez, Aleix Cistero, Alex Sánchez, Pujol, Marc Ferrer, Ludovic Clemente, Robert Font, Ezquer, Sebastián Gómez, Pedrós.
0   U.E. Sants 0 - F.C. Andorra 0
25   U.E. Sants Mulero
27   U.E. Sants Gaudioso
38   F.C. Andorra Pujol
44 U.E. Sants  U.E. Sants Borull
45   U.E. Sants 1 - F.C. Andorra 0
53 F.C. Andorra  F.C. Andorra Entra Jordi Betriu per Sebastián Gómez
66 F.C. Andorra  F.C. Andorra Entra Moreno per Marc Ferrer
F.C. Andorra  F.C. Andorra Entra Aguilar per Pedrós

68 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Xavier per Borull
75 F.C. Andorra  F.C. Andorra Martínez
81 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Peque per Mulero
U.E. Sants  U.E. Sants Entra Gala per Crivillés

82   U.E. Sants Navarro
84   U.E. Sants Picolo
  F.C. Andorra Ezquer

87 F.C. Andorra  F.C. Andorra Entra Espinosa per Ezquer
89   F.C. Andorra Martínez
90   U.E. Sants 1 - F.C. Andorra 1
Videos (mes videos)
Comentari
El partit en si, no va tindre molta historia, el mes important va passar abans i després del partit.
Abans un ple històric al camp de l'Energia, tant de gent animant els de casa, com per gent animant els de fora. Els mitjans habituals que cobreixen els partits hi eren però amb molts mes medis dels habituals. Al inici un sentit homenatge a Emili Vicente, entrenador de l'Andorra mort el 27 de Maig, i que va provocar l'ajornament de l'ultima jornada tant del Sants-Andorra com del Horta-Lloret.
L'Horta va fer els deures i ben aviat va començar a guanyar amb claredat el seu partit, així que tant Sants com Andorra només podien optar a la segona plaça, que donava opció per jugar la promoció d'ascens contra el Reus. En cap moment va haver-hi ni bon futbol, ni jugades trenades, però les poques i millors oportunitats de la primer part van ser blanc-i-verdes. Així fins al últim minut de la primera part on Crivillés aprofita una errada de la defensa Andorrana per fer jugada dins de l'àrea que acaba en rebotant en un defensa, rebot que acaba a peus de Gaudioso que fa una gran passada perquè Borull, de fort xut des de l'àrea petita, faci pujar el primer gol tot i l'oposició de Ferran Pol.
La segona part va continuar amb el mateix poc joc de la primera, però ara les bones rematades eren totes de l'Andorra, la majoria d'elles a partir de corners. En canvi va ser de jugada, i de un fort xut creuat des de lluny, que Martínez va fer pujar l'empat en el minut 75.
Molts nervis fins al final, com durant tot el partit, i un esclat de alegria blanc-i-verda amb el xiulet final, i amarga sensació de una oportunitat que s'escapa quan estava a tocar dels dits per part dels andorrans.
Ara el Sants només ha d'esperar a que es confirmin les dates i hores dels dos partits, anada i tornada, que li poden donar l'ascens a Tercera. Passi el que passi en aquesta promoció, la temporada 2016/2017 serà una de les grans temporades del Sants, en la que ha tingut que superar molts contratemps, i uns rivals molt igualats de forces, i només tacada per l'incident del partit de l'Horta i que ens hauria donat l'ascens directe. Aquesta temporada es la millor recompensa a un grup (Picolo, Fran, Peque, Aleix, Gala, Guille, Alberto, Navarro,...) que porta unit i treballant dur els últims anys per pujar l'equip des de Segona Catalana en la temporada 2013/1014, fins a Tercera? en la 2016/2017. Nadie dijo que fuera fácil.
Vic - Sants

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada