La UE Sants vencedora del XXIIè Memorial Tefano

L'informació ha estat extreta de uevilassardemar.cat

ELS BARCELONINS S'IMPOSEN PER 3-4 A LA TANDA DE PENALS DESPRÉS DE L'EMPAT A 1

El Sants s'ha proclamat campió del l'edició XXII del Memorial Josep Mayor 'Tefano' en superar el Vilassar de Mar a la tanda de penals. El partit ha acabat amb empat a u després que el Sants s'avancés en el marcador a la primera meitat aprofitant una indecisió de Prieto i Pereira. El Vilassar de Mar empataria gràcies a un gol de Chicho en pròpia porta a la segona meitat.

Els primers quaranta-cinc minuts han estat de domini visitant. Un joc vistós i combinatiu de la UE Sants ha posat contra les cordes a un Vilassar de Mar que no acabava de trobar-se còmode sobre la gespa del Xevi Ramón. En una ocasió gairebé aïllada, una indecisió entre Prieto i Pereira posaria en safata el primer gol de la tarda a Sergio Navarro. Un gol que no faria despertar el Vilassar de Mar que veia com el Sants, amb dues línies ben juntes, no deixava espais lliures perquè els aprofitéssin Soufie o Eric.

A la represa però, el Vilassar de Mar ha fet un pas endavant decidit a capgirar el marcador. Un insistent Eric Jimenez portava de corcoll la defensa visitant. Entre ell i Moreno al mig del camp han revolucionat el joc vilassarenc. Tots dos han estat protagonistes del gol de l'empat. Moreno provocava una falta al lateral de l'àrea que picava Eric Jiménez i Chicho, involuntariament, no estava encertat en rebutjar la pilota i superava el seu propi porter.

Finalment amb empat a u al marcador, el guanyador de l'edició XXII s'ha decidit des dels onze metres. El Sants ha estat més encertat i s'ha proclamat campió d'aquesta edició.

FITXA TÈCNICA

UE Vilassar de Mar: Pereira, Aitor, Prieto, Blanchart, Ivan, Viale, Soufie, Nando, Eric Lopez, Pitu, Rovira. També han jugat: Joel Martínez, Eric Jiménez, Matamala, Putxi, Moreno i Marcos.

UE Sants: Yamandu, Shoun, Picolo, Chicho, Guille, Navarro, Fabregat, Borrull, Cura, Gaudioso, Cervantes. També han jugat: Llauradó, Forcadell, Bremen, Tatay

Gols: Sergio Navarro (0-1, 19'), Chicho (1-1, 72' pp)

Comentaris

Entrades populars