L’Europa B supera el Sants (0 – 1) en un amistós amb oportunitats per als suplents

L'informació ha estat extreta de beteve.cat

Tito Lossio va donar minuts a molts jugadors en un partit amb poc encert dels santsencs

El partit va començar igualat i tot i que el Sants -amb molts dels jugadors suplents al camp- va controlar la pilota, no va generar cap ocasió remarcable. L'Europa B va jugar a la contra, amb un joc ràpid que va permetre que Enrique Pich fes l'únic gol del partit durant la primera part. A la represa, el Sants va fer canvis a l'equip i hi va incorporar jugadors titulars, però tot i generar perill i xutar diversos cops a porteria, no va acabar aconseguint cap gol. Malgrat tot, Tito Lossio ha tret la part positiva del partit i ha explicat que la derrota servirà per preparar la temporada a la Primera Divisió Catalana.