87 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Falcón per Crivillés
90   U.E. Sants 2 - C.F. Igualada 2
Videos (mes videos)
Comentari
Partit força igualat però que a la fi ha estat el Sants qui ha perdut dos punts, no tant per la falta de davanters, gairebé tots lesionats, sinó per la falta de intensitat i contundència per matar els partits.
Al inici del partir les oportunitats han estat per l'Igualada, i així després de diverses arribades Eloi engalta un xut gabiaire imparable. Llavors la reacció santsenca ha estat immediata i fruit de una jugada de Crivillés ha arribat una falta a prop de l'àrea que Gaudioso ha transformat magistralment.
Semblava que amb l'empat arribaríem al mig temps quan després d'un xoc de Cano amb Picolo, el jugador de l'Igualada a començat a increpar a Picolo, al arbitre, i al públic i ha acabat encarat amb ell. Aquesta estupidesa li ha valgut l'expulsió directa. I si no fos prou deixar al equip amb deu, a la següent jugada Chicho ha fet un gran control a una gran passada i ha marcat el segon gol.
La segona part el Sants s'ha dedicat a mantenir el resultat e intentar de tant en tant xutar sense sort. Amb aquesta falta de contundència durant tota la segona part, ha arribat a les acaballes una contra de l'Igualada que Cura ha tingut que acabar amb penal i vermella directa. Erik ha posat el 2 a 2 al marcador al minut 85.
Totes les jugades d'atac que no s'havien vist en tot el partit, s'han vist d'aquí al final per totes dues bandes. Per part del Sants tot acabava a peus de Chicho qui en la última jugada ha xutat al pal aixecant la pilota per sobre el porter, el rebot l'ha xutat molt fort picant els ferros laterals i al tornar a entrar la pilota al camp la ficat d'un tercer xut dins de la porteria. Ell tenia clar que no era gol però el arbitre marxava cap al mig camp, i quasi li provoca un cobriment de cor els jugadors de l'equip igualadí, per sort per ells, el arbitre assistent li ha aclarit tot.
El Sants no juga malament, ni ha perdut massa punts, però en general li falta un punt d'intestat i mes contundència de cara a gol. Esperarem que tornin tots els lesionats.