El San Cristóbal guanya per la mínima al camp del Sants i és més líder

L'informació ha estat extreta de terrassadigital.cat

El San Cristóbal és més líder després de la dinovena jornada. El club parroquial ha guanyat per la mínima en la seva visita al camp d’un rival directe, mentre que els seus immediats perseguidors, han punxat.

El partit al Municipal de l’Energi ha estat molt igualat amb poques ocasions clares per als dos equips. Els terrassencs han tingut una oportunitat d’or per avançar-se amb un xut que Yamandú refusa, i en la jugada posterior un jugador del Sants evita el gol amb la mà.

L’àrbitre assenyala penal però Yamandú, de nou, endevina les intencions de Mario des dels onze metres. El refús l’aprofita el San Cristóbal per marcar, però el gol és anul•lat per fora de joc.

A la segona part el San Cristóbal seguia posant a prova el porter del Sants, mentre que els locals començaven a estirar-se cap a la porteria d’Adri amb un parell de bones aproximacions. Però serien els de Ca N’Anglada qui marcarien. Ho farien amb un contraatac que acaba amb penal clar en el minut 72. Aquesta vegada Aitor no falla, i enganaya Yamandú per marcar el gol de la victòria.

El Sants encara tindria una bona ocasió per empatar, però el gol no puja al marcador per fora de joc. Al final, 0 a 1, resultat just per a Oliver Ballabriga.

La derrota del Martinenc al camp de l’Almacelles fa que cedeixi el segon lloc al Viladecans, que es troba a quatre punts del líder, el San Cristóbal.