La crònica del Martí Odriozola

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Alberto rescata un punt pel Sants al camp de l’Igualada (2-2) amb dos gols a pilota aturada

L’equip de Tito Lossio va remuntar en dues ocasions al conjunt de l’Anoia, però no va fer prou per sumar els tres punts. Els santsencs es mantenen cinquens, però s’allunyen del lideratge de Primera Catalana.

Inici amb doble arribada i l’Igualada s’avança

Partit interessant entre dos equips de la part alta de la taula diumenge a Les Comes. S’enfrontaven dos conjunts que volien sumar els tres punts per aferrar-se a les primeres places i no despenjar-se dels equips capdavanters. Al final, però, cap dels dos va marxar prou content: repartiment de punts insuficient.

El matx va començar a un ritme accelerat. Primer va colpejar el Sants a través de Crivillés, que, després d’una bona combinació a la frontal, va rebre a l’interior de l’àrea, però va errar el cara a cara amb Dani, que va acabar enviant la pilota a córner. I a l’altra porteria, l’Igualada també va amenaçar a Yamandú, que va veure com el pal escopia una perillosa rematada de Martí, un els jugadors més inspirats dels locals. Era el minut 10 i els dos conjunts ja havien avisat.

Però qui va resoldre va ser l’equip de l’Anoia. Fran va aprofitar una passada en profunditat d’Èric i va superar en l’un contra un a Yamandú, que no va poder fer res per evitar el primer gol del partit. A partir d’aquí, el conjunt blau va agafar el domini del partit i va empetitir en certa mesura al Sants, que va perdre presència ofensiva.

L’última mitja hora del primer temps va tenir poca producció en atac; l’Igualada disposava d’una possessió estèril i els santsencs es defensaven. La intensitat del primer tram s’havia frenat. Abans del descans, però, els locals en van tenir una de claríssima. Martí va conduir una jugada individual, es va plantar a l’interior de l’àrea, però no va poder culminar l’atac per l’aparició de la defensa santsenca. I l’afició i els jugadors igualadins van reclamar un possible penal a l’àrea de Yamandú. L’àrbitre, però, no va assenyalar res.

Segona part amb gols a les dues porteries

El segon temps va començar amb un joc intens al mig del camp i disputes per la possessió, però les ocasions seguien sense arribar. Tanmateix, l’Igualada va tenir a tocar el segon, quan una jugada d’estratègia entre Èric i Bernat va acabar al pal. El segon pal. Un nou avís. L’Igualada volia rematar el partit. Però no va poder. I els últims vint minuts van ser de bojos.

Al minut 71, una bona jugada de Crivillés va acabar amb una falta a la mitja lluna de l’àrea de l’Igualada. Alberto va ser l’encarregat d’executar-la i va connectar un xut potent que va entrar per l’escaire i va col·locar l’empat al marcador. El Sants havia fet part de la feina.

Però sense temps per assaborir l’empat i afrontar el tram final a la recerca del gol que capgirés del tot el resultat, Arnau, un juvenil que jugava el seu segon partit amb el primer equip, va perdre una pilota al mig del camp que va permetre el contraatac de l’equip blau. La jugada va acabar amb un cara a cara de Martí davant de Yamandú. I l’uruguaià tampoc va poder fer-hi res. Era el 73, 2 minuts després de l’empat d’Alberto, i l’equip local es tornava a posar per davant.

El Sants insisteix, però no pot capgirar el resultat

Tanmateix, el Sants, lluny de renunciar a tornar a empatar, va continuar empenyent perseguint, de nou, el gol de l’empat. I el va trobar. Al minut 78, Navarro va recuperar una pilota a la frontal de l’àrea per una pèrdua innocent de David, va assistir a Crivi, que va rebre falta del porter Dani. Penal. De nou, Alberto va ser l’encarregat de transformar-lo i de tornar a situar la igualtat al marcador.

Al tram final de partit, el Sants mantenia l’esperança de marcar el tercer i sumar tres punts, però no va tenir prou temps i els dos conjunts es van acabar repartint els punts. Amb l’empat, el Sants queda cinquè, a nou punts del líder i a sis del segon, el Martinenc.