La UE Sants culmina el somni amb l’entrega institucional del títol de Lliga

L'informació ha estat extreta de Betevé



La UE Sants culmina el somni amb l’entrega institucional del títol de Lliga

L’equip santsenc visita la seu del districte de Sants-Montjuïc

Redacció | dilluns, 11 de juny del 2018, a les 22.23

La Unió Esportiva Sants ha fet l'entrega institucional del títol de Lliga de la temporada 2016-17 aquest dilluns a la seu del districte de Sants-Montjuïc. La presidenta de l'entitat, Montserrat Dot, jugadors, membres del cos tècnic i aficionats s'han reunit amb la regidora, Laura Pérez, per celebrar l'ascens aconseguit la temporada passada, però que fins a aquesta no ha estat efectiu.

El Sants ha culminat el somni de l'ascens després de tres temporades competint a la Primera Catalana. Si bé el club ja va saber que militaria al grup 5 de Tercera Divisió aquest desembre, després que el Tribunal Català de l'Esport retornés els tres punts a l'equip verdiblanc, la celebració institucional no s'ha fet efectiva fins a acabar la temporada.

D'aquesta manera, el curs vinent la Tercera Divisió tindrà 21 equips, un més de l'habitual perquè hi seran tant l'Horta com el Sants. Els santsencs, que han acabat cinquens al grup 2 de Primera Catalana, bregaran per fer-se un lloc en la categoria i assolir la permanència, una fita que serà encara més complicada, ja que en lloc de tres equips en baixaran quatre, tenint en compte que s'ha ampliat el nombre de conjunts del grup.

Comentaris

Entrades populars