Aleix Lage i Nacho Bercher, més reforços per a la UE Sants

La informació ha estat extreta de beteve.catUn migcampista amb experiència i un reforç a la porteria, les darreres incorporacions de Lossio

Els santsencs segueixen confeccionant una plantilla potent per aconseguir fer un bon paper en la seva aventura a Tercera Divisió. Fa 21 anys que no juguen en aquesta categoria i l’objectiu principal de la temporada és mantenir-la. Les dues darreres incorporacions han estat Aleix Lage i Nacho Bercher.

Lage és un vell conegut dels verd-i-blancs. El migcampista, de 26 anys, va abandonar el club de Sants la  temporada 2017-2018 per jugar a les files del Júpiter. Ara, torna a la UE Sants motivat per ajudar l’equip a assolir el gran repte de mantenir-se a Tercera. És un jugador amb experiència que arriba per construir el joc al mig del camp.

Per reforçar la porteria, Tito Lossio confia en Nacho Bercher. El jugador, de 18 anys, prové del juvenil de la Unificació Bellvitge i arriba al Sants amb la voluntat de fer una bona temporada i ajudar l’equip. És un porter àgil, amb reflexos i amb bon joc de peus.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada