El Sants torna als entrenaments

L'informació ha estat extreta de beteve.catEl Sants torna a la feina després d’unes setmanes de vacances. L’equip de Tito Lossio ha donat per començada la preparació del curs 2018-19. 21 anys després el conjunt blanc-i-verd disputarà la Tercera Divisió, després que la Federació Catalana de Futbol fes oficial l’ascens el mes de desembre. Quasi un any més tard de consumar-se al camp.

Fins a nou incorporacions han saltat a la gespa i han començat el procés d’adaptació a l’equip. Una de les claus perquè el Sants aconsegueixi el seu objectiu és mantenir-se a la categoria una temporada més. Tot i la dificultat de l’objectiu, l’equip es troba esperançat i amb moltes ganes d’assolir-lo.

Ja un cop finalitzada la primera sessió de la temporada, la plantilla seguirà entrenant-se durant la setmana per preparar el seu primer amistós diumenge, dia 22, que l’enfrontarà a l’Europa, equip de la mateixa categoria. És un partit de molta importància per treure sensacions del primer enfrontament oficial del conjunt blanc-i-verd, que debuta el dissabte, 28 de juliol, a la Copa Catalunya contra el Castelldefels.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada