Empat remullat

La informació ha estat extreta de ceeuropa.cat

L'Europa va estrenar el futbol d'estiu amb un empat contra un rival de la seva mateixa categoria, el Sants: 1-1 al Camp de Futbol de l'Energia.

Amistós · 20 hores · Camp Futbol l'Energia · 100 espectadors

SANTS    1     -     1     EUROPA

Sol, núvol, pluja, pedra i de nou núvol. La part meteorològica del partit també es va sumar a la festa de començar a fer rodar la pilota aquest estiu. El Primer Equip gracienc va signar taules a la Zona Franca en el primer de molts derbis que tindrà aquest curs esportiu.

Primera part

El matx va tenir la seva primera ocasió al minut 8 en un xut d'Elo que un defensa local va desviar al darrer instant a córner. Dos minuts després, jugada 'maradoniana' de Varona que el porter Yamandú va refusar quan el migcampista escapulada ja arribava a rematar molt desequilibrat i amb oposició d'un defensa.

A partir d'aquí, aparició de la pluja, de menys a més per acabar convertida en pedra i que, per uns instants, semblava amenaçar la finalització correcta del primer temps. No obstant, es va poder arribar a marcar el camí del túnel de vestidors no sense abans gaudir d'una nova ocasió l'Europa en una rematada de cap d'Albert Martí, jugador del Filial, que va sortir fora per poc.

Segona part

A la represa l'aiguat va desaparèixer i es va poder jugar el segon temps sense incidències. Als dos minuts, primer gol de la pretemporada: centrada des de l'esquerra de Josemi, refús massa curt de la defensa santsenca i a plaer i amb força Alfons Serra va acabar foradant la xarxa.

A partir d'aquí el Sants es va esperonar. Al minut 50 avisava amb una rematada de cap de Guille que, de forma espectacular, el porter europeista Joan Compte va refusar amb la mà en un fantàstic salt. Després de gairebé un quart d'hora de partit sota control, els locals van prèmer l'accelerador. Borrull va avisar amb un xut al lateral de la xarxa i poc després Fabregat establia l'empat en una pilota centrada que va acabar entrant pel segon pal.

Fins al final, una falta directa de Borrull a la base del pal i més arribades locals que no pas visitants en un primer amistós de pretemporada que no va permetre treure més conclusions que la de començar a engreixar la màquina i seguir amb la preparació física i tàctica.

La fitxa tècnica del partit

SANTS: Yamandú, Alberto, Gaudioso, Mario, Picolo, Bruno, Sumarroca, Crivillés, Sergio Navarro, Gala i Toshiki... També van participar del partit Brian, Monfort, Chicho, Guille, Fabregat, Nacho, Borrull, Cura, Abde, Juli i Falcón.

EUROPA: Marc Priego, German, Guillen, Josa, Castell, Uri, Elo, Alberto, Torrentbó, Varona i Albert Martí... També van participar del partit Xavi Liébanas, Joan Compte, Cano, Oumar, Prats, Xavi Camps, Alfons Serra, Josemi, Èric, Joan Castells i Sergi Monsó.

ÀRBITRE: Alejandro Fernández Pérez (Barcelona), assistit per Alejandro Aguayo Prieto i Joan Llistar Perelló (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Castell (Europa).

GOLS: 0-1 (Alfons Serra, 47'); 1-1 (Fabregat, 74').

Incidències

Amistos de Pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Martínez (amb molèsties físiques) i Gabi (per motius personals).

Partit que ha tingut 30 minuts de pluja i pedra però que s'ha pogut jugar sense aigua a l'inici i tota la segona part.

Primer amistós de la pretemporada d'estiu 2018 pel Primer Equip.