UE Sants - CF Reus B Cambrils (1-2): «Remuntada per col·locar-se en posicions de play-off d'ascens»

La informació ha estat extreta de cfreusdeportiu.com

El CF Reus B Cambrils ha aconseguit una important victòria (1-2) al camp de la Unió Esportiva Sants. El filial roig-i-negre ha sumat, una jornada més, els tres punts i registra una dinàmica de dotze partits consecutius sense perdre. Tot i això, el duel davant el conjunt barceloní no ha estat gens fàcil. Els nois d'Albert Company han sortit de la millor manera possible sobre la gespa del Camp de l'Energia. Els roig-i-negres han tingut el control del partit durant els primers vint minuts però poc a poc la balança s'ha desequilibrat cap al conjunt visitant. D'aquesta manera, a base de provar-ho la UE Sants s'ha avançat al minut 38' de partit gràcies a un gol de Francesc Avilés (1-0).

A la represa, després d'uns minuts de tempteig el filial ha posat tota la carn sobre la graella decidit en buscar la remuntada. A l'equador de la segona part, Ernest Forgas i Iker Goujón han entrat per Modest Notario i Adrià Arjona amb l'objectiu de sumar més pólvora en atac. Al 75', Ernest Forgas ha aconseguit el gol de l'empat després d'una excel·lent assistència de cap de Modest des de dins de l'àrea petita (1-1). el gol ha donat ales al CF Reus B Cambrils i poc després, al 81', Jordi Oribe ha caçat una pilota morta dins l'àrea petita després d'un rebuig del porter local d'un potent xut de Forgas (1-2). Ja a pocs minuts pel final, Dome ha entrat per Gori López per tal d'oxigenar el mig del camp roig-i-negre. En els darrers minuts, l'equip roig-i-negre ha tingut opcions per rematar el partit però el duel ha acabat amb l'1-2 definitiu.

Amb aquesta victòria, el CF Reus B Cambrils se situa a la 4a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 33 punts i suma la dotzena jornada consecutiva en lliga sense perdre. El proper partit dels nois d'Albert Company tindrà lloc dissabte 22 de desembre a les 18.00 hores al Nou Camp Municipal de Cambrils davant el CE L'Hospitalet.