El Sants jugarà una temporada més a Tercera Divisió

La informació ha estat extreta de beteve.cat

L'equip de Tito Lossio manté la categoria gràcies l'ascens del Llagostera a Segona B

El Sants serà equip de Tercera un any més. Els santsencs han aconseguit mantenir la categoria gràcies a l’ascens a Segona B del Llagostera, després de superar l’eliminatòria davant el Portugalete.

El Sants evita el descens a Primera Catalana

L’equip de Tito Lossio no va poder segellar la permanència en la darrera jornada de lliga, ja que depenien de la no-victòria del Castelldefels i de la salvació del Sabadell. Els arlequinats si que van assolir l’objectiu, però els del Llobregat van guanyar a l’Europa 3 a 0, una victòria que els assegurava una temporada més a Tercera. Per tant, el Sants depenia dels ascensos a Segona B per compensar el descens del Peralada i poder mantenir així la categoria.

El Llagostera assoleix l’ascens Segona B

El Llagostera, líder del grup V de Tercera Divisió, només havia de superar la ronda dels campions per poder assolir l’ascens a Segona B. En l’anada, els catalans es van imposar per 2 a 0 al Portugalete i van deixar l’eliminatòria molt encarrilada pel partit de tornada. En el segon partit, el Llagostera ha resistit defensivament durant tot el matx i ha acabat empatant a 1. D’aquesta manera, el Sants podrà gaudir d’una temporada més a la Tercera Divisió.

Comentaris

Entrades populars