Festa de l’Esport de Sants 2019

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Sants 3 Ràdio i el districte de Sants-Montjuïc entreguen els premis als millors esportistes i equips de la temporada

La Festa de l’Esport de Sants, que organitza Sants 3 Ràdio i el districte de Sants-Montjuïc va tornar a atorgar els premis anuals als esportistes i entitats més destacats de la temporada 2018-2019. Com és habitual, un bon nombre de premiats van pujar a l’escenari en les diferents categories dels premis.

Premis d’equip de la Festa de l’Esport de Sants

Un dels plats forts és l’entrega dels premis als millors equips de la temporada i el més destacat d’aquest curs és el femení del Club Handbol BCN-Sants, que va aconseguir l’ascens a la Lliga Catalana. El de la implicació va anar a parar al Club Petanca Sants, i el de millor temporada, al femení del Terra Negra de futbol sala. Pel que fa al guardó de millor progressió, va ser per al CN Montjuïc, i el del més competitiu, per a un altre club de natació, el CE Mediterrani. També cal destacar, entre altres premis, el de club amb la millor projecció de futur, que va ser per al Sants Gimnàstic.


Premis individuals

Dels premis individuals d’aquesta Festa de l’Esport de Sants, cal destacar el de millor jugador de la temporada del primer equip de la Unió Esportiva Sants, que va aconseguir Mario Cantí. Com és habitual, també van rebre un guardó els màxims golejadors i encistelladors dels diferents conjunts del districte i el porter menys golejat de tots els equips.

Mencions de qualitat

La nit també va tenir les conegudes com a mencions de qualitat per a aquells equips que han tingut una actuació destacada. Destaquen el JAC Sants, que ha mantingut la categoria a la Lliga EBA, o els Gòtics, que van acabar subcampions de la Divisió d’Honor Catalana.

Equips campions

La Festa de l’Esport també entrega premis als equips campions de la temporada, entre els quals cal destacar el BUC femení de rugbi, campiones de la Divisió d’Honor Catalana; el masculí B de l’APA Poble-Sec en futbol, que els fa pujar a Tercera Catalana, i el Club Gimnàstic Barcelona. Menció especial per a Míriam Monfort, millor esportista santsenca la temporada passada però que enguany ha continuat creixent en la seva especialitat, el tir amb arc.

Comentaris

Entrades populars